promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
AHA: megjelent Rácz Gergő és Orsovai Reni legújabb dala
Borítókép:  A DAL offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mostantól után ismét együtt a páros.

A DAL 2020-as győzelem óta rengeteget változott a világ, de a mostani helyzetben sem pihen az előadók többsége, így Rácz Gergőék sem, aki ismét Orsovai Renivel énekel együtt. A félrelépés után most a féltékenység lett a középpontban.

„Igazság szerint az AHA már a Mostantól előtt készen volt, a klipet is leforgattuk hozzá. A téma ugyan személyes jellegű, de szerencsére én nem vagyok féltékeny típus. Viszont az évek során sok hasonló helyzetet láttam már, amikor valamelyik félt hatalmába keríti a bizalmatlanság, ez sok kapcsolat végét is jelenti”

– mesélte a szerzeményről Gergő.

A zenét ismét Rácz Gergő jegyzi, a szöveget azonban Renivel közösen írták.

„Az alap már korábban készen volt, a zenére a szokásos módon, angol kamuzással énekelgettem fel az énekdallam ötletet, a szavak közé „beesett” egy aha és hirtelen bevillant, hogy szólhatna akár erről is a dal”

– tette hozzá Gergő.

Ahogy a korábbi videóknál, az animációs utómunkákat ezúttal is Gergő maga készítette el, aki saját bevallása szerint kifejezetten élvezi, hogy ilyen módon is részt vállalhat egy-egy szerzemény bemutatásában. A páros viszonylag jól viseli a karantén-időszakot: Reni ideje nagy részében gyermekeket tanít (ahogy korábban is), Gergő pedig sok időt tölt a család mellett a stúdióban, jelenleg is több új dalon dolgozik.

A forgatás nem volt egyszerű, mivel a páros kicsit veszélyesebb vendégszereplőkkel álmodta meg a klipet.

„Őszintén szólva, én egy kicsit tartottam az elején a kígyótól, de nagyon könnyen összebarátkoztunk. A pókot már nem biztos, hogy bevállaltam volna, döbbentem figyeltem, hogy Gergő mennyire fesztelen tudott maradni, miközben az arcán mászkált – pláne, hogy utóbb kiderült, nem lett volna szabad a nyak környékére engedni, hiszen, ha támad, különösen kockázatos lehet. A végeredmény szerintem ezúttal is igazán izgalmas lett, külön öröm számomra, hogy a szöveget is közösen írtuk”

– mesélte Orsovai Reni az újabb közös munkáról.

Azonban most már halljuk és lássuk, milyen lett a páros friss szerzeménye, vagyis az AHA:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás