Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett a Capone előzetese, amiben Tom Hardy alakítja a legendás gengsztert

Megérkezett a Capone előzetese, amiben Tom Hardy alakítja a legendás gengsztert

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett a Capone előzetese, amiben Tom Hardy alakítja a legendás gengsztert

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 13:03

Film készül a hírhedt bűnöző, Al Capone életéből, és most a Venom sztárja, Tom Hardy bújik a bőrébe. Az első előzetes alapján pedig egy igazán érdekes alkotást fogunk kapni.

A 42 éves Tom Hardy már rengetegszer bizonyította, hogy ő nemcsak egy hollywoodi szépfiú, hanem egy tehetséges színész is, hiszen szerepelt a Dunkirk, Eredet, Mad Max: A harag útja és a Sötét lovag: Felemelkedés című filmekben is, de a nagy sikert mégis a 2018-as Venom hozta meg számára.

A sztár nem tétlenkedik, ugyanis hamarosan jön a Venom folytatása, de előtte egy igazán izgalmas projektet hoz nekünk, hiszen:

május 12-től elérhető lesz online a Capone című alkotás, amiben Tom Hardy alakítja a legendás gengsztert, Al Caponét.

A filmet Josh Trank rendezte, és feltűnik benne többek között Matt Dillon, Linda Cardellini és Kyle MacLachlan is. Al Capone későbbi éveiről fog szólni, amikor az állítólagos demenciája kicsit összekavarta már az emlékeit, ezek alapján pedig valóban egy elég egyedi megközelítést kap a hírhedt alak.

Megérkezett a Capone első előzetese is, aminek igaz, hogy körülbelül a fele abból áll, hogy Tom Hardy egy szivarral a szájában bámul a kamerába, de ettől függetlenül érezni, hogy hatalmas potenciál van benne, hiszen maga a sztori, és a főszereplő is elég ütős, szóval lehet, hogy megkapjuk az év egyik legjobb filmjét:

Borítókép: Tom Hardy, mint Al Capone / imdb.com