promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nevetséges módon cenzúrázta Tom Hanks klasszikus filmjét a Disney – videó
Borítókép:  Daryl Hannah és Tom Hanks a Csobbanás című filmben. / Touchstone Pictures / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tom Hanks 1984-es romantikus komédiája, a Csobbanás bekerült a Disney+ kínálatába, de egy jelenetet olyan furcsa módon alakítottak át, hogy azt mindenkinek látnia kell.

A Forrest Gump, Ryan közlegény megmentése, Halálsoron, Számkivetett és többek között A Da Vinci-kód kétszeres Oscar-díjas sztárja, Tom Hanks nem is olyan rég győzte le a világ jelenlegi legnagyobb ellenségét, a koronavírust, de úgy látszik, hogy akadt egy olyan ellenfele is, akivel már nem bírt el.

A 63 éves színész 1984-ben csinálta Daryl Hannah-val közösen a Csobbanás című romantikus-vígjátékot, amiben egy férfi beleszeret egy hableányba. Elég különleges az ötlet, emiatt mára szinte klasszikusnak számít Ron Howard filmje, ami most elérhetővé vált a Disney+ kínálatában is, de a MovieWeb információi alapján a rajongók kiszúrtak egy furcsaságot.

Az eredeti filmben pár másodpercig látszódik a színésznő feneke, ez pedig nem fért bele a Disney értékrendjébe, így fogták magukat, és digitálisan szőrt varázsoltak a hátsójára, így most úgy néz ki, mint egy jeti.

Itt lehet megnézni az eredeti, és a mostani cenzúrázott verzió közötti különbséget:

Ez természetesen sokak szerint volt teljesen felesleges húzás, mivel például a Thor: Ragnarök című filmben Hulk digitális hátsóját is láthatjuk, ráadásul ez a számítógéppel generált szőr egyenesen nevetségesnek tűnik, szóval érthetetlen, hogy volt képes valaki rábólintani erre a megoldásra. Nem ez volt az első eset, hogy a Disney csak úgy belenyúlt egy alkotásba, hiszen A Simpson családot is rendesen megvágták, ez pedig nagy felháborodást keltett a nézőkben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás