Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Meglepő fordulat az Álarcos énekes döntőjében

Meglepő fordulat az Álarcos énekes döntőjében

Zene, Film & Kultúra

Meglepő fordulat az Álarcos énekes döntőjében

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 08:38

Nincsenek véletlenek.

A ma esti fináléval véget ér az RTL Klub sikerműsora. Végre kiderül, hogy ki nyeri az első Álarcos énekest, és egyben fény derül a Krokodil, a Robot, és a Nyuszi kilétére is. Utóbbival kapcsolatban többször is felmerült, hogy Istenes Bence egyik exszerelmét rejti, és a műsorvezető imádta ezzel idegesíteni feleségét. Az utolsó adásban aztán Csobot Adél nem bírja tovább cérnával.

Egy rendkívül izgalmas adásnak nézünk elébe, ami könnyen nézettségi rekordot dönthet, hiszen az elődöntőt is 1,451 millióan követték. Bizonyára a nézőket is épp annyira furdallja a kíváncsiság a maszkos énekesek kilétét illetően, mint a Nyomozókat, akiknek az alábbi kedvcsináló videó alapján még mindig fogalmuk sincsen, kik lehetnek a jelmezek alatt.

Bár már többször is magabiztosan tippeltek egy-egy versenyző esetében, most egy meglepő fordulatot lőtt le a műsor döntőjének egyik promóvideója, ugyanis a Nyomozók beismerték, hogy még mindig nem tudják, kik lehetnek a maszkok alatt, és éppen ez az oka annak, hogy a Krokodil, a Nyuszi, és a Robot került a fináléba, mert ők bizonyultak a legnehezebb karaktereknek.

A Krokodilnál eddig olyan nevek merültek fel, mint Szabó Győző, Árpa Attila, vagy Vastag Csaba, a Nyuszival kapcsolatban Gallusz Niki, Pásztor Anna, és Dér Heni, míg a Robotnál Varga Győző, Nagy Ervin, és Dolhai Attila neve hangzott el. A fináléban kiderül, hogy ezek közül a tippek közül bejön-e valamelyik.