Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ezt a szerepet akarta nagyon Dwayne Johnson, de végül Tom Cruise győzött

Ezt a szerepet akarta nagyon Dwayne Johnson, de végül Tom Cruise győzött

Zene, Film & Kultúra

Ezt a szerepet akarta nagyon Dwayne Johnson, de végül Tom Cruise győzött

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 20:22

A Jumanji - Vár a dzsungel és a Halálos iramban-széria sztárja, Dwayne Johnson hiába nagyobb, mint Tom Cruise, mégse sikerült megszereznie egy ikonikus szerepet előle.

A 47 éves, izmos színész, Dwayne Johnson az utóbbi években Hollywood egyik legnagyobb hatalma, és sok ember kedvence lett, hiszen a filmjeire jellemző a gondtalan szórakoztatás, akár még a logika feláldozásának árán is. Elég csak a Jumanji-szériára, a Felhőkarcolóra, a Rampage - Tombolásra, vagy a Halálos iramban: Hobbs & Shaw-ra gondolnunk.

A koronavírus-járvány miatt jelenleg ő is önkéntes karanténban van, és azzal üti el az idejét, hogy piálgat, és informatív videókat készít a követőinek. Most is egy kis érdekességgel ajándékozott meg minket, hiszen elárulta, hogy melyik volt az a szerep, amit nagyon el akart játszani, de sajnos végül nem jött össze neki.

Dwayne Johnson elmondása alapján nagyon fájt a foga Lee Child könyveinek ikonikus karakterére, Jack Reacherre, de végül Tom Cruise szerezte meg a szerepet.

Tom Cruise 2012-ben és 2016-ban bújt a figura bőrébe, és igaz, hogy sokan szerették a Jack Reacher-filmeket, mégis rengetegen kritizálták a főszereplőt amiatt, mert a könyvekben egy jóval nagyobb, izmosabb emberről van szó. Ilyen szempontból pedig Dwayne Johnson sokkal megfelelőbb választás lett volna, hiszen nála keményebb alak talán nicns is most Hollywoodban.

A színész amúgy nem haragszik a Top Gun sztárjára, hiszen ilyen ez a szakma, de az biztos, hogy jól jött ki belőle, mivel ennek köszönhetően vállalhatta el Luke Hobbs szerepét a Halálos iramban-szériában. Ennek az lett az eredménye, hogy tavaly kijött a Halálos iramban: Hobbs & Shaw című külön film, ami hatalmas sikert ért el, így biztos, hogy nem bánkódik a múlton, még akkor sem, ha azért egy kis tüske még mindig van benne.

Borítókép: Dwayne Johnson / AFP