promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van Damme könyörtelenül lerúg minden közeledőt a járvány idején – videó
Borítókép:  Jean-Claude Van Damme / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik legismertebb akcióhős, Jean-Claude Van Damme egy poénos videóval figyelmeztet mindenkit arra, hogy mi történik, ha nem tartják be a javasolt 1,5 méteres távolságot.

A Véres játék, Időzsaru, Kickboxer, Tökéletes katona, Hirtelen halál és többek között az Oroszlánszív sztárja, az 59 éves Jean-Claude Van Damme még most is csúcsformában van, és most ismét bebizonyította, hogy nem érdemes vele kötekedni.

A '80-as, '90-es évek ikonikus akcióhőse jelenleg is aktívan színészkedik, de úgy látszik, hogy nem csupán filmeket vállal, hanem a két felnőtt fia, Nic és Kris kedvéért még egy elég poénos videót is csinált, amiben megismerhetjük egy átlagos napját, amikor az önkéntes karantént megunva kimozdul egy kicsit.

Az alkotásban megfigyelhető, hogy JCVD a komédiához is ért, és egy pillanatra sem veszi magát túl komolyan, hiszen mindenkinek ellátja a baját, aki csak egy kicsit is közel merészkedik hozzá, sőt, még egy vak embert is „meggyógyít” egy ütéssel. Íme Van Damme vicces videója, ami megmutatja, hogy miért érdemes komolyan venni a járványt, és betartani az 1,5 méter távolságot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás