promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon sokáig nem láthatunk Marvel szuperhősöket a moziban
Borítókép:  Marvel Studios
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újratervezett a Disney-Marvel páros, és erősen eltoltak minden bemutatót.

A koronavírus miatt a Disney sorra lőtte le a mozis premierjeit. Ugyebár itt olyan filmekről beszélünk, amikbe súlyos pénzeket ölt a stúdió, így semmiképpen nem lehet őket interneten bemutatni, mivel nem hoznának olyan szintű profitot. Ennek az is az oka, hogy ha már kiteszel valamit internetre, akkor azt gyakorlatilag jó minőségben feltöltöd a torrent-oldalakra is. Túl sokan néznék meg illegálisan, így csak a mozis bemutatók jöhetnek szóba.

A Disney a Marvellel közös filmjeinek bemutatóját jócskán kitolta, így a Fekete Özvegyet például csak novemberben láthatja a közönség. Mivel Scarlett Johansson karaktere került az Örökkévalók bemutatásának helyére, így minden csúszik.

Frissítetett Disney/Marvel premierek:

  • Fekete Özvegy: 2020. november 6.
  • Örökkévalók: 2021. február 12.
  • Shang-Chi and the Legend of the 10 Rings: 2021. május 7.
  • Doctor Strange in the Multiverse of Madness: 2021. november 5.
  • Thor: Love and Thunder: 2022. február 18.
  • Fekete Párduc 2.: 2022. május 8. (nincs csúszás)
  • Marvel kapitány: 2022. július 8. (nincs csúszás)

A Disney optimistán áll a dolgokhoz, és a Mulant például már 2020. július 24-én bemutatnák. (Ez március 27-én érkezett volna.) Az erre az időpontra tervezett Dzsungeltúra egy évet csúszik, az Artemis Flowt meg inkább moziba se küldik, hanem kiteszik a Disney+-ra. Amúgy se tudtak vele túl sok ember felcsigázni.

Tehát a stúdió úgy látja, július végén már mozizhatunk. Legyen nekik igazuk, ha viszont a kínaiakat tekintjük a járvány jövőképének, akkor itt bizony egész nyáron zárva maradhatnak a filmszínházak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás