promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett ByeAlex őszinte karanténhimnusza, és még kihívást is hirdetett
Borítókép:  ByeAlex / blikk.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

ByeAlex is önkéntes karanténban van, de nem tétlenkedik: a helyzetre reflektáló zenét készített, és másokat is hasonlóra késztet.

A 35 éves ByeAlex a 'Kedvesem' című slágerével robbant be a köztudatba még 2012-ben, azóta pedig a hazai zenei élet egyik meghatározó, megkerülhetetlen alakja lett, és már az X-Faktor zsűritagjaként is láthatta őt a közönség, szóval többek között ezek miatt is rengeteg rajongóval rendelkezik.

Jelenleg sokakhoz hasonló módon ő is önkéntes karanténban van a koronavírus-járvány miatt, és rá is elég nagy hatással van a helyzet, de úgy döntött, hogy hasznosan tölti az idejét, ezért készített egy új zenét, amiben őszintén mesél a mostani hétköznapokról, és a közben felmerült gondolatairól:

Már mi is tudjuk, hogy bírja ByeAlex a karantént, de ez nem minden, ugyanis kihívást is hirdetett a követői számára, hiszen most bárki szabadon felhasználhatja a számban hallható ütős alapot, hogy ők is előadjanak egy különleges kis szösszenetet, amivel még a frusztrációjukat is kiadhatják mókás módon:

„MOSS KEZET bijáccs! Sok nóta dolgozza fel most ezt a helyzetet, így Apu írt nektek végre egy himnuszt! ÉS KI IS HÍV BENNETEKET! Töltsétek le a beatet, és nyomjatok rá szöveget, meséljétek el rímekkel milyen számotokra ez a helyzet! Legyen a humor az első! Kezdjétek úgy, hogy MOSS KEZET! Letöltő link a bioban, soundcloud! Hajrá! Tegeljetek! A jókat osztom!”

Aki szeretne ByeAlex nyomdokaiba lépni, és úgy érzi, hogy van tehetsége ahhoz, hogy megmutassa egy kicsit humorosan a karanténban töltött hétköznapjait, az látogasson el az énekes instájára, és kövesse az ottani instrukciókat, hátha egy új csillag születik a kihívás hatására.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás