promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Jurassic World bombázója olyan áprilisi tréfát tolt, hogy még a stúdió is bevette – kép
Borítókép:  Bryce Dallas Howard a Jurassic World című filmben. / imdb.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bryce Dallas Howard úgy gondolta, hogy a karanténban egy új hajszínnel vicceli meg a rajongóit, aminek meg is lett a hatása.

A 39 éves Bryce Dallas Howardot olyan alkotásokból ismerheti a közönség, mint például A falu, A segítség, Rocketman, vagy a Jurassic World-filmek, amikben megmutatta, hogy még magassarkúban is simán lesprintel egy éhes Tyrannosaurus rexet.

Éppen a harmadik részt készítették (amiben a Jurassic Park színészei is visszatérnek majd), mikor a koronavírus-járvány miatt leálltak a munkálatok, ő pedig házi karanténba vonult, és a DailyMail értesülései szerint úgy gondolta, hogy a bolondok napján megvicceli a követőit:

kirakott magáról egy képet, amin mondjuk úgy, hogy magához képest elég szokatlan a hajszíne.

Itt lehet megnézni a fotót, ami mellé azt írta, hogy ez lesz a karakterének új frizurája:

Ez a kis vicc annyira jól sült el, hogy még a rendező, Colin Trevorrow és reagált rá egy „Um”-öt, a hivatalos Jurassic World fiók pedig azt írta alá, hogy „Gyönyörű!”, sőt, Steven Spielberg cége, az Amblin Entertainment pedig egyenesen vissza poénkodott:

„Ezek után muszáj lesz megkérnünk a kosztümösöket, hogy keressenek egy ilyen színű magassarkút, Bryce.”

Bryce Dallas Howard okosan csak sokkal később fedte fel, hogy az egész csak egy áprilisi tréfa volt, szóval sikerült mindenkit átvernie egy lilás/rózsaszínes hajjal. Arról még nincsenek hírek, hogy mikor folytatják a Jurassic World 3 munkálatait, de jó eséllyel tolódni fog a jövő június 11-re kiírt premier.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás