promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
27 éve hunyt el Brandon Lee: megható üzenetet osztott meg a család
Borítókép:  Brandon Lee a Holló című filmben / wallhere.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Brandon Lee 27 éve hunyt el a Holló forgatásán, így most a testvére egy szívszorító üzenettel emlékezik a sztárra.

A legendás Bruce Lee fia, Brandon Lee mindössze 8 éves volt, mikor az apja meghalt, de már akkor tudta, hogy ő is filmsztár akar lenni. Elég jó úton haladt, hiszen több sikeres és ismert filmben szerepelt, mint például a Mint a tűz, vagy a  Leszámolás Kis-Tokióban, ahol Dolph Lundgren mellett tűnt fel.

A legismertebb alkotása mégis az 1994-ben bemutatott Holló, ami igazi kultuszfilm lett. Nem csupán a különleges látványvilága és hangulata miatt, de azért is, mert a forgatáson egy szörnyű baleset következtében elhunyt az akkor mindössze 28 éves színész.

Egy vaktöltény hibája miatt halálos sérülést szenvedett 1993. március 31-én, ami nagyon megrázta a rajongókat és a családot is. A testvére, Shannon Lee kezeli az ő, és az apja oldalait is, és most egy megható üzenettel emlékezik vissza a tragikusan elhunyt Brandonra:

„Minden egyes nap fényből és sötétségből áll. És még úgy is, hogy ez a nap rengeteg sötétséget jelent nekem és a családomnak, mégis van benne fény. Mindketten hiányolunk és szeretünk téged mélyen, egyenlően. Brandon, az emléked világítja meg az utat, és melenget minket a sötétben. 27 éve, hogy nem vagy itt. Hogy lehet ez? És mégis, itt vagy a szívünkben még mindig, mindörökre. Szeretünk Bran. xoxo S”

– írta az édesanyjuk nevében is Shannon, aki még mindig gyászolja testvére hirtelen és tragikus halálát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás