promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Senkit se látok szívesen, húzzatok az any.tokba” – üzeni Vazul néniként Sipos Péter
Borítókép:  Vazul néni / youtube.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Irigy Hónaljmirigy tagja, Sipos Péter megosztotta a világgal Vazul néni vicces gondolatait a karanténhelyzettel kapcsolatban.

Magyarország egyik legnépszerűbb csapata az 1990-ben alakult, és azóta is töretlen népszerűséggel rendelkező Irigy Hónaljmirigy, akik a humoros zenéik mellett vicces műsorokkal, videókkal is szórakoztatják a hálás rajongókat még a legnehezebb időkben is.

Most például az egyik oszlopos tag, Sipos Peti rakott fel az internetre egy rövid szösszenetet, amiben az ismert karaktert, Vazul nénit formálja meg, miközben az a koronavírus-járvány miatti karanténban tengeti nyugdíjasként a hétköznapokat:

A poénos videóból kiderül, hogy Vazul néni jól van, nézi a sorozatait, és közben kerüli a „virológusok” csókját. Rengeteg WC-papírt kapott, de ő nem értékeli annyira, mivel nincs rá szüksége, megoldja azt egyszerűbben is. Az alkotás pedig bölcselettel ér véget:

„Senkit se látok szívesen, húzzatok az any.tokba.”

A humor mellett persze meghúzódik a háttérben pár komoly motívum is:

nem szabad gyűjteni a toalettpapírt; nem szabad kimenni olyan helyekre, ahol sokan vannak (posta, gyógyszertár, rendelő); óvatosan kell megközelíteni az embereket; meg persze nagyon fontos a fertőtlenítés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás