promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabitól Presser Gáborig – közös dal a járványban dolgozókért
Borítókép:  Index
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A fél magyar popszakma összeállt s egy közös dalt készített, amelynek célja, hogy megköszönjék a járványban dolgozó emberek áldozatos munkáját.

„A miénk a hála szava: köszönjük! Köszönjük a munkát mindazoknak, akik ma gyógyítanak, beteget ápolnak, tanítanak, a kereskedelemben dolgoznak, vezetnek, embert, árut és csomagot szállítanak, akik őrzik a rendet és vigyáznak ránk, akik tájékoztatnak, és akik most értünk tesznek, talpon vannak… Mi a legtöbbet azzal segítünk, hogy otthon maradunk, és a zene hídjával kötünk össze mindenkit, aki velünk együtt segítene"

– írják közös üzenetükben a készítők. És azt gondoljuk jelen esetben túl sokat nem is érdemes hozzátenni. Alább pedig hallható a végeredmény:

Akinek ismerős a cím és a dal, ne lepődjön meg, az eredetit még LGT készítette el az 1975-ös, Mindig magasabbra című albumra. S, hogy kik az előadók? Nézzük tételesen, merthogy akadnak egy páran:

Karácsony James, Pátkai Rozina, Kontor Tamás, Sztevanovity Zorán, Varga Livius, Heincz Gábor Biga, Dorozsmai Blanka, Dér Heni, Péter Szabó Szilvia, Dallos Bogi, Puskás Peti, Nagy Sándor, Csemer Boglárka Boggie, Veréb Tamás, Nági, Sipos Péter, Sipos Tamás, Fehérvári Gábor Alfréd Freddie, Tompos Kátya, Veres Mónika Nika, Bereczki Zoltán, Kökény Attila, Horváth Boldi, Pál Dénes, Molnár Tamás, Ember Márk, Lola, Cserpes Laura, Peter Sramek, Gömöri András Máté, Oláh Gergő, Csobot Adél, Völgyesi Gabi, Kocsis Tibor, Wolf Kati, Tóth Gabi, Tóth Vera, Balanyi Szilárd, Polyák Lilla, Pély Barna, Nagy Betti, Horváth Charlie és Presser Gábor.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás