promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A koronavírus elintézte a The Walking Deadet is
Borítókép:  AMC
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenki készüljön fel egy félbehagyott évadra, mivel nem tudják befejezni a forgatást. 

Idén február 23-án vette kezdetét a The Walking Dead 10-ik szezonjának a második fele. Három epizód van még hátra az évadból, de az utolsó nincsen befejezve, aminek 2020. április 12-én kellene debütálnia. Ez azt jelenti, hogy ez lesz az első alkalom a széria történetében, amikor évadzáró epizód nélkül vonul pihenőre a csapat.

Sokakat valószínűleg ki fog akasztani, mert olyan ez, mintha egy filmet kikapcsolnánk az utolsó 10 percnél. Azonban lehet páran csak legyintenek majd egyet, mert a készítők általában mindig az utolsó részre tartanak valamilyen őrületes fordulatot, ami miatt le akarunk ülni a következő szezon elé. Ez majd egy speciális epizódként fog debütálni valamikor a jövőben, a The Walking Dead 10-ik évadja pedig a 15-ik epizóddal elköszön egy picit.

Az ok gondolom mindenki számára egyértelmű: a koronavírus miatt nem tudják befejezni a forgatást. Bár csak néhány utómunka lenne hátra, de nem kockáztat a stáb, és inkább lefújták az egészet.

A The Walking Dead harmadik sorozata, a frissen induló World Beyond nevű spin-off premierjét is lefújták, ami április 12-én rajtolt volna. A középpontban négy fiatal lesz, akik már a zombi apokalipszis világában nőttek fel egy jól megszervezett közösségben. A vírus elterjedése óta itt igen sok év eltelt már. Persze kell a konfliktus meg a zombik, így a csapat nekiindul a nagyvilágnak.

Az AMC-nél agyalnak, mikor debütálhat, azonban annyi biztos, hogy még ebben az évben bemutatják. A Fear The Walking Deadnek pontot tudtak tenni a végére, de hát annak már tavaly szeptember 30-án véget ért az ötödik szezonja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás