Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A koronavírus miatt csúszni fognak a magyar szinkronok az HBO-nál

A koronavírus miatt csúszni fognak a magyar szinkronok az HBO-nál

Zene, Film & Kultúra

A koronavírus miatt csúszni fognak a magyar szinkronok az HBO-nál

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 10:14

Jelenleg nem tudnak szinkronizálni a csatornánál, a csapat kényszerpihenőre vonult.

Igyekeznek minden intézkedéssel visszaszorítani a koronavírust, így rengetegen távmunkában dolgoznak jelenleg. Hát, a szinkronokat nem tudják Skypeon felvenni, így a magyar hangos fordítások is csúszni fognak az HBO-nál.

„A COVID-19-cel kapcsolatos járványügyi intézkedések miatt a magyar szinkronok csak késve fognak felkerülni az HBO GO videótárába. A szinkront készítő kollégák biztonsága és egészségének megőrzése érdekében legalább 2 hetes csúszás várható. A kellemetlenségért elnézést kérünk, ugyanakkor reméljük, hogy a kínálatunkban megtalálható feliratos tartalmak (melyeknek előreláthatólag a tervezett időben elérhetőek lesznek) kellemes szórakozást nyújtanak ebben a nehéz időszakban.”

- írta nyilatkozatában a csatorna.

Ha valakinek eszméletlenül jó szinkron csapata van, akkor az a magyar HBO. A Trónok harcát anno feliratosan és magyar hanggal is néznem kellett, mivel volt olyan ismerősöm, aki szinkronnal ült le elé, más meg felirattal. Néhány fordítás talán még jobban is átjött, mint az eredeti verzióban. Az HBO szinkronszínészei tényleg a szívüket lelküket bele szokták tenni a munkába.

Amire most a leginkább várnak a rajongók magyar hanggal is, az a Westworld harmadik évada. A széria március 16-án rajtolt el, de ezt talán jobb is feliratosan nézni. Már csak azért is, mert az új szezonhoz csatlakozott Aaron Paul, akinek szerintem rengetegen megszokták az eredeti hangját a Breaking Badben.

Közben a legtöbb kommentelő azért lobbizik a csatornánál, hogy lehetne kicsit ingyenes az HBO GO mindenki számára, elviselhetőbbé téve ezzel a karantént azoknak, akik nem tudnak rá előfizetni.

Borítókép: HBO