Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jelenlegi állás szerint a Sziget, a VOLT és a Balaton Sound sem marad el

Jelenlegi állás szerint a Sziget, a VOLT és a Balaton Sound sem marad el

Zene, Film & Kultúra

Jelenlegi állás szerint a Sziget, a VOLT és a Balaton Sound sem marad el

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2020.03.18. 21:41

Az angol Glastonbury Fesztivált azonban lemondták.

Rossz hírt kaptak a Glastonbury rajongói, mivel a szervezők úgy döntöttek, hogy a jelenlegi körülmények között nem tudják megtartani a jubileumi 50-ik fesztivált, ami június 24-től 28-ig dübörgött volna. Az előadók között olyanok álltak volna színpadra, mint Kendrick Lamar, Taylor Swift, Paul McCartney, Lana Del Rey, vagy a Pet Shop Boys.

Mivel húzós ez az időszak a fellépők szempontjából is, így nem lehetett az idén hova beszuszakolni az angol banzájt, így azt csak jövőre rendezik meg.

A hazai nagyfesztiválok közül a VOLT, a Balaton Sound, és a Sziget is kivár. Utóbbi van a legjobb helyzetben, mivel azt augusztus 5-e és 11-e között tartják. Igazából mivel egy csapathoz tartoznak, mindegyik fesztivál ugyanazt a közleményt hozta le:

„Természetesen folyamatosan figyelemmel kísérjük a hivatalos tájékoztatásokat, és amennyiben olyan döntés születik, ami miatt nem tudjuk megtartani a fesztivált, a jegyek árát visszatérítjük.”

A VOLT van a legközelebb, azt július elseje és negyedike között rendezik meg, míg a Balaton Sound július 8-tól 12-ig fog zakatolni. Reméljük, hogy egyikről sem kell lemondanunk. A világ egyik legnagyobb fesztiválját is elhalasztották, azonban a Coachellát meg szeretnék tartani idén októberben.

Borítókép: Sziget offical