promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már meg is van 2020 dala Armin van Buuren műsorában?
Borítókép:  Gareth Emery offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gareth Emery friss trackjét mindenki szívesen látná ott.

Közeledik Gareth Emery negyedik önálló stúdióalbuma, a The Lasers, ami idén júliusban fog napvilágot látni. Tavaly ugyebár kijött a Kingdom United, de azt Ashley Wallbridge-el közösen követték el. A trance legenda közben megjelentette a számára is egyik legkedvesebb dalt az albumról.

„Több, mint 25 verzió és 10 hónap elteltével végre elkészült a You’ll Be OK.”

- jelezte Gareth, aki ezzel bocsánatot kért a rajongóktól, hogy ennyit kellett várniuk, de úgy néz ki megérte.

Armin van Buuren világhírű rádióműsorában, az A State Of Trance-ben minden évben megválasztják a Tune Of The Yeart, vagyis az év felvételét. Ezt természetesen a közönség dönti el, ahogy annak lennie kell. Tavaly MaRLo és Feenixpawl nyert a Lighter Than Air című szerzeményükkel.

Gareth Emery trackjénél jelenleg csak ennyi a top komment:

„ASOT tune of the year 2020”

Kérdőjel sincs, sokan kimondták, hogy erre fognak szavazni, bár azért még messze van az év vége. Emery szerzeménye valóban briliánsra sikerült. A producer dallamait remekül egészíti Annabel hangja, ami szinte képzeletbeli dimenziókba tud repíteni mindenkit.

Gareth elmondta azt is, hogy az új albumával nem akar megfelelni a kiadónak, egyszerűen csak a rajongóknak akar zenélni. Ezt a You'll Be OK is remekül bizonyítja, mert a dallamok vannak előtérben, valamint a vokál, és nem esünk bele olyan EDM ütemekbe, amiktől a Balaton Soundon fölrengés szokott lenni. Jobb is ez így.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás