Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Majkáék kárpótolják a közönséget az elmaradt koncertek miatt

Majkáék kárpótolják a közönséget az elmaradt koncertek miatt

Zene, Film & Kultúra

Majkáék kárpótolják a közönséget az elmaradt koncertek miatt

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 07:38

Elviszik mindenkihez a bulit.

A koronavírus miatt rendkívüli intézkedéseket kellett bevezetnie a kormánynak, amik főleg a megelőzésre szolgálnak. Sajnos el kell fogadnunk, ha ez nem lenne, akkor rövid időn belül nálunk is elszabadulhatna a pokol, ami rosszabb, mint lemaradni egy két koncertről.

Ahogy már sokan tudják, a kulturális iparágat főleg abban érinti a változás, hogy tilos megtartani minden olyan rendezvényt, amelynek létszáma zárthelyen 100 főnél több, nem zárt helyen pedig 500 főnél több. Nos, az az előadó, aki nem gyerekzsúrokon mókázik pár embernek, az most nem örül. Sorban mondják le a koncerteket a magyar zenészek, köztük Majkáék is.

Szántai Péter is indított egy kezdeményezést a Facebookon, hogy aki anyagilag teheti, az ne váltsa vissza a megvásárolt színház, vagy koncertjegyét, ezzel is támogatva a művészeket, szervezőket.

Majka csapata sem örül a szünetnek, de bejelentést tettek, hogy az elmaradt koncertekért kárpótolni fogják a rajongókat.

„Bízom benne, hogy a helyzet rövid időn belül megnyugtatóan rendeződik, nagyon készülünk már a nyári turnéra. Arra gondoltunk a zenekarral, hogy az egyik próbáról élő közvetítést adunk, legyen egy rendkívüli kis buli az otthonodban is. Részletek hamarosan!”

Szóval házibuli lesz ebből, az időpontért pedig figyelgessétek Majkáék közösségi platformjait.

Borítókép: Majka offical