promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Női rendezővel készül az új Drakula-film
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az új vámpírfilmben a történeten lesz a hangsúly, és nem sztárszereposztással fog készülni.

A 2017-es A múmia bukása után a Blumhouse és Leigh Whannell bebizonyította, hogy az aprópénzből készített, különálló történtekre építkező filmek sokkal jövedelmezőbbek és sokkal sikeresebbek lehetnek.

A Blumhouse fogja elkészíteni az új Drakula-adaptációt is, amely hasonlóan alacsony költségvetésből fog dolgozni, mint A láthatatlan ember. Az új feldolgozásnak a producere Matt Manfredi, rendezője pedig Karyn Kusama lesz, a forgatókönyvért pedig Phil Hay felel majd, akinek olyan szkripteket köszönhetünk, mint A titánok harca, a Pofázunk és végünk, vagy A meghívás.

A The Hollywood Reporter információi szerint bár Drakula karakterét nem kötik jogok az Universal-hoz, nem valószínű, hogy A láthatatlan ember sikerét látva a stúdió ne akarná majd kivenni a részét a projektből.

Az előzetes hírek szerint a Drakulát a történet felől akarják izgalmassá tenni a közönség számára, és nem sztárszereposztásban gondolkodnak.

Kusama számára pedig egyáltalán nem ismeretlen a horrorfilmek világa, hiszen ő rendezte az Ördög bújt beléd című kultfilmet, és az HBO számára is több epizódot A kívülálló című sorozatból, amely Stephen King regényéből készült.

Nemrég adtunk róla hírt, hogy James Wan is dolgozik egy filmen, amely bizonyos értelemben egy modernizált Frankenstein-sztori lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás