Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Magyar filmből csinál amerikai minisorozatot a Vészhelyzet sztárja

Magyar filmből csinál amerikai minisorozatot a Vészhelyzet sztárja

Zene, Film & Kultúra

Magyar filmből csinál amerikai minisorozatot a Vészhelyzet sztárja

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 13:03

Till Attila Tiszta szívvel című alkotása a Warner Bros. TV-n fog debütálni sorozatként.

A Tiszta szívvel 2016 egyik nagy meglepetésfilmje volt, olyannyira, hogy ezt is akartuk kiküldeni az Oscarra. Odáig sajnos nem jutott el, de így is felfigyelt rá Jim Katz, aki Noah Wyle nevelőapja. A színész ugyebár a Vészhelyzet Carter dokijaként lett híres.

Katz az Amerikai Filmakadémia nemzetközi filmekkel foglalkozó bizottságának a tagja, így is juthatott el a fiához a Tiszta szívvel, ami nagyon megérintette Wylet. Olyannyira, hogy a Deadline exkluzívba hozta le a hírt, hogy minisorozat fog belőle készíteni a Warner Bros. TV számára.

„Igazi punk-rockos hangulata van az alkotásnak. Ilyennel még sosem találkoztam. A főszerepet olyanok kapták, akik maguk is mozgássérültek, és megdöbbentett, hogy a film mennyire erőszakosan vágja az arcomba az együttérzésemet, szimpátiámat és a szánalomérzetemet, amit a fogyatékkal élőkkel szemben éreztem. Rájöttem, hogy ők ezekből nem kérnek.”

– nyilatkozta a lapnak színész.

Noah Wyle elég régóta kampányol a fogyatékkal élők jogaiért, így nem is csoda, hogy nagyon megfogta őt ez az alkotás. Mindent kézben akar tartani, így ő fogja írni és rendezni is az angol címmel Kills on Wheels című miniszériát. (Az eredeti nemzetközi cím is ez volt.)

Kapunk majd meglepetések, mert Wyle nem csak remake-elni akar, hanem sok eredeti ötletet hozzá szeretne tenni a sorozathoz. Ez az első komolyabb önálló próbálkozása, de remélhetőleg nem fog vele elhasalni. Ha igen, és nagyon rossz lesz, akkor marad nekünk az eredeti.

Borítókép: Magyar Filmlabor