promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
James Wan újraalkotja az egyik leghíresebb horrorikont
Borítókép:  IndieWire
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Frankenstein szörnye újratöltve.

A mozikban vetítik az Universal és a Blumhouse thrillerét, A láthatatlan embert, amely H.G. Wells regénye, és az 1933-as filmadaptáció alapján készült Leigh Whannell rendezésében. A mindössze 7 millió dolláros költségvetésből megvalósult alkotás nemcsak anyagi-, de kritikai szempontból is sikeres; a visszajelzések alapján a nézők meg vannak elégedve a látottakkal.

A The Hollywood Reporter információi szerint

James Wan produceri felügyeletével egy új szörnyfilm készül az Universal égisze alatt, amely bizonyos szempontból a Frankensteint fogja megidézni. Az elsősorban a 2007-es Disturbia alapjait követő alkotásban néhány tinédzser rájön, hogy a szomszédban lakó férfi szörnyet teremt a pincében.

A D.J. Caruso által rendezett Disturbia tulajdonképpen egy bújtatott remakeje volt Alfred Hitchcock Hátsó ablakának, amit többen meg is jegyeztek a 2007-es thriller bemutatása után. Az ennek ellenére mégis sikeresnek titulálható film alaptörténete vissza fog köszönni az Universal készülő projektjében, de a szönyteremtés szálát figyelembe véve inkább egy modernkori Frankenstein-sztori várható, mint egy tökéletesített és kreatívabb Disturbia.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás