promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megkapta végső előzetesét a Scooby-Doo animációs film
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Scooby! májusban érkezik a hazai mozikba.

Nagyon régi franchiseról beszélünk, mivel az első Scooby-Doo rajzfilmsorozat 1969-ben indult el. A Hanna-Barbera páros kultikussá tette a Rejtély Rt. nevezetű csapatot, ami négy fiatalból, na meg a dán dogból, Scooby-Doo-ból állt, aki sosem mondott nemet egy kis Scooby snackre. A régebbi generáció még angolul is nézte a Cartoon Networkon a mesét, szóval nálunk is roppant népszerű volt.

Az élőszereplős formát most elhagyjuk, és jön egy klasszikus animációs film. Először a Scooby-Doo-t élesztette újra a Warner, és ha jól sikerül (tehát nem bukik meg), akkor érkezik a többi nagy klasszikus a Hanna-Barbera rajzfilmstúdió figurái közül.

A cukiság mérőt úgy akarják kiütni az alkotással, hogy megmutatják nekünk, miképp futott össze Bozont és Scooby, és hogyan verbuválódott össze a Rejtély Rt. csapata. Szóval lesz múltidézés, a jelenben pedig vár rájuk a friss veszedelem, mivel Kerberosz a világra akarja szabadítani a „kutyokalipszis”, bármit is jelentsen ez a későbbiekben.

Sanda sólyom és a kutyája, Dynomutt is feltűnik a színen, mint szövetségesek. Ők is ugyebár Hanna-Barbera rajzfilmfigurái, és volt saját szériájuk is egy rövidke ideig.

Az eredeti szinkronhangok között ott van Mark Wahlberg, Amanda Seyfried, Zac Efron, Gina Rodriguez, Will Forte, na meg Frank Welker, aki Scobby-Doo-nak kölcsönzi majd a hangját.

Az előzetesben vannak nagyon aranyos, de azért elég aggasztó részek is, tehát olyanok, amik kicsit gagyinak hatnak. Meglátjuk milyen lesz a végeredmény. A Scooby! 2020. május 14-én debütál nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás