Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Christian Bale csatlakozik a Marvel-moziverzumhoz

Christian Bale csatlakozik a Marvel-moziverzumhoz

Zene, Film & Kultúra

Christian Bale csatlakozik a Marvel-moziverzumhoz

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2020.03.07. 18:33

Most már hivatalos, hogy Bale a DC után egy Marvel filmben is kipróbálja magát.

Christian Bale már csillogtatta tudását képregényfilmben, de hát Christopher Nolan Batman-trilógiáját nem hiszem, hogy be kellene mutatni bárkinek is. A stúdió persze szeretett volna negyedik részt, azonban sem Nolan, sem Bale nem akartak mértéktelenek lenni. Most Ben Affleck után Robert Pattinsonra vár a feladat, hogy bizonyítson Matt Reeves Batman filmjében. A rajongókat azért megnyugtatta, hogy Bale nagyon is áldását adta a választásra.

Pletykák már eddig is keringtek arról, hogy Christian Bale csatlakozhat a Thor negyedik felvonásához. Chris Hemsworth alap, hogy benne lesz, és akik még biztosak voltak, az Tom Hiddleston, Tessa Thompson, és Natalie Portman.

Tessa Thompson az HBO-s Westworld egyik kiemelt szereplője, és ennek a világpremierjén járt. A közönség iszonyatosan várja a harmadik évadot, de hát a Thor: Love and Thundert is. A színésznőt az ET Now kapta el, aki most már száz százalékosan megerősítette, hogy Christian Bale ott lesz a negyedik Thorban, és ő fogja játszani a film egyik főgonoszát. Most jöhetnek arról a pletykák, hogy vajon kinek a bőrébe bújik bele. 

Thompson már elolvashatta Taika Waititi forgatókönyvét, de hát semmilyen információt nem oszthat még meg a közönséggel és a sajtóval. Annyit megemlített, hogy nagyon izgalmas, pont ezért Natalie Portmannel rengeteget szoktak róla beszélgetni.

Tehát Christian Bale a Batman után most kipróbálja magát főgonoszként is. A Thor: Love and Thunder minden bizonnyal egy nappal az amerikai premier előtt, 2021. november 4-én debütál nálunk.

Borítókép: Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP