promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti mozipremierek: Harry Potter lövöldözik, a Pixar pedig varázsol
Borítókép:  Madman Films
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Érkezik Daniel Radcliffe új agymenése, lesz friss Pixar animáció, de akad itt csajos vígjáték is.

Talpig fegyverben – premier: 2020. március 5.

Jason Lei Howden nem normális, ezt már a 2015-ös Halál metál című horror-vígjátéka óta tudjuk. Most Daniel Radcliffe aztán tényleg lemoshatja magáról a Harry Potter szerepet ebben az őrült filmben.

A sztori szerint Radcliff egy marha irritáló játékfejlesztőt alakít, aki egy nap (egy lakásmustra után) arra ébred, hogy pisztoly van szegezve mind a két karjához. Pisilésnél vigyázni kell, hogy el ne lődd az egyszeműt. A főhős hirtelen a Skizm nevű internetes játékban találja magát, ahol le kell nyomnia a show sztárját, a legyőzhetetlennek vélt Nix-et (Samara Weaving). Harry Potter most köntösben, alsógatyában, és tigrises mamuszban szeli át a várost, amit látni kell.

Előre – premier: 2020. március 5.

Jön az új Pixar mozi, ami állítólag meg is akar ríkatni minket kicsit. Chris Pratt azt mondta, hogy könnybe lábadt a szeme, amikor vázolták neki a teljes sztorit. Az eredetiben a másik szinkronhang a szintén Marvel-moziverzumból ismert Tom Holland lesz.

A középpontban egy elf testvérpár van, akik közül Ian kap a születésnapjára elhunyt édesapjától egy varázsbotot, na meg egy üzenetet, amiben az áll, hogy miképp kellene visszahoznia apját, aki egy teljes napig velük lehetne. Igen ám, de valami balul sül el, és csak két lábat kapnak. Innentől bele kell vágniuk egy nagyobb kalandba, hogy a test teljessé váljon.

Mint egy főnök – premier: 2020. március 5.

Amikor megláttam az előzetest, én nem igazán tudtam eldönteni, hogy sírjak-e, vagy nevessek. Van igény az efféle vígjátékokra, tudom, de a nívósabb közönség ezt a borzalom kategória fogja tenni. Nem vagyok a csajos filmek ellen, Olivia Wilde Éretlenségi című alkotása például kifejezetten kreatív, vicces, és imádnivaló volt, a Mint egy főnök meg szerintem pont az ellentéte ennek az egésznek.

A történet középpontjában két barátnő áll, akik felépítenek egy igen csak jól menő kozmetikai céget, de azért sikerül felhalmozniuk majdnem félmillió dollár tartozást. Azonban jön a megmentő, Salma Hayek, aki a filmben elég kemény lökhárítókkal rendelkezik. Még vívnak is egy csöcs-csatát Stifler mamájával, amiből az előbbi jön ki győztesen. Hayek karaktere, mint kiderül, elég gonosz is, mivel csak le akarja nyúlni a két barátnő ötleteit. Nincs más hátra, meg kell őt leckéztetni.

Világpolgárok – premier: 2020. március 5.

Mikor láttatok utoljára olasz filmet? És olasz vígjátékot? Ha a Bud Spencer alkotásokat nem számoljátok, akkor már biztosan jó régen. Most Gianni Di Gregorio hoz el nekünk egy aranyos kis történetet, aki az egyik főszereplő is egyben.

Három római nyugdíjas úgy dönt, hogy hátrahagyják az eddigi katasztrofális életüket. Külföldön akarnak szerencsét próbálni, méghozzá egy olyan helyen, ahol a nyugdíjukból jobban megélhetnek. A nagy kérdés azonban az, hogy merre induljanak, meg hát, hogy eleve eljutna-e oda.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás