Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hugh Jackman a Logan 3. születésnapját ünnepelte

Hugh Jackman a Logan 3. születésnapját ünnepelte

Zene, Film & Kultúra

Hugh Jackman a Logan 3. születésnapját ünnepelte

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 19:19

Ryan Reynolds meg széttrollkodta az egészet.

A Logan – Farkas nem csak 2017, hanem az X-Men univerzum egyik meglepetésfilmje volt. Akárcsak a Jokernél, ezt is az tette naggyá, hogy a felnőtt közönséget célozták meg vele, vagyis korhatáros lett. Ha James Mangold alkotása nagyon korlátozva lett volna, akkor valószínűleg nem is ért volna el ilyen sikert.

A film nagy kockázatot vállalt, de bejött: 97 millióból hozták össze, és 619 millió dollárt termelt világszinten. Ez is megmutatta a producereknek, hogy a horrorokon, vagy akár Tarantinón kívül még van remény, hogy használhassák az R-besorolást.

Amerikában 2017 március harmadikán mutatták be az alkotást, Hugh Jackman pedig úgy volt vele, hogy a Twitteren felköszönti az egyik kedvenc filmjét és karakterét:

„Három éve volt a Logan premierje. Köszönöm a rengeteg (úgy értem tényleg RENGETEG) verítéket, párolt csirkét, na meg a szerepet, ami egy életre szólt.”

Természetesen Ryan Reynoldsnak bele kellett trollkodnia a barátja posztjába, és rögtön jött is tőle a válasz: elővette a jelenetet a Deadpool 2-ből, amiben Logan akciófiguráját látjuk, természetesen kiterülve.

Borítókép: Ben Rothstein - Marvel - Twentieth Century Fox