Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A koronavírus James Bondot is kinyírja – elhalasztják az új film premierjét?

A koronavírus James Bondot is kinyírja – elhalasztják az új film premierjét?

Zene, Film & Kultúra

A koronavírus James Bondot is kinyírja – elhalasztják az új film premierjét?

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 20:50

A rajongók nyílt levélben fordultak a producerekhez és a stúdiókhoz, hogy halasszák el a Nincs idő meghalni premierjét.

A BBC hozta le a hírt, hogy a két legnépszerűbb James Bond rajongói oldal, a MI6 Confidential és a The James Bond Dossier alapítói, James Page és David Leigh nyílt levélben kérik a Nincs idő meghalni című James Bond-film premierjének elhalasztását a koronavírus miatt. Szerintük a kitűzött április 3-i dátum helyett jobb lenne nyárra eltolni a bemutatót, amikor a világ már túl lesz a járvány csúcspontján.

„Itt az ideje az emberek egészségét a marketingütemterv elé helyezni”

– írták a rajongók a frappánsan a film címére utaló, Nincs idő a határozatlanságra levelükben. Hangsúlyozták, hogy nagy esély van arra, hogy egy hónap múlva, április elején már zárva lesznek a mozik vagy alig lesz közönségük.

A levél írói megjegyezték, hogy a Bond-mozi premierjét március 31-re időzítették a londoni Royal Albert Hall-ba, ahová mintegy ötezer vendéget várnak, tehát

„csak egy, még tünetmentes ember is megfertőzhetné az egész közönséget, és ez nem az a fajta reklám, amelyet bárki kívánna. Ez csak egy film, és a világ minden táján élő rajongók és családjaik egészsége és jóléte sokkal fontosabb. Mindannyian több mint négy éve várunk a filmre. Még néhány hónap nem árthat a film minőségének, csak segíthet Daniel Craig finisének bevételein.”

A levélírók eljuttatták a levelüket az MGM-hez és az Universalhoz is, egyelőre nem kaptak választ. Szóval egyelőre úgy néz ki, hogy marad az április 3-i időpont.

Borítókép: Wallpaper Abbys