Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A nézők szerint túl szexi volt Shakira és Jennifer Lopez koncertje

A nézők szerint túl szexi volt Shakira és Jennifer Lopez koncertje

Zene, Film & Kultúra

A nézők szerint túl szexi volt Shakira és Jennifer Lopez koncertje

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 06:40

Rengeteg panasz érkezett az idei halftime show miatt.

Továbbra sem változtatok a véleményemen, mert én teljesen fapofával ültem végig Jennifer Lopez és Shakira Super Bowlos fellépését, és az összes ismerősöm is, szóval van ilyen, meg van olyan kritika. Nekem a halftime show elvesztette a varázsát, és ezt a két veterán énekesnő sem tudta rendbe tenni. Persze ez egy popszínpad, de az már lejárt lemez, hogy fenékrázással próbáljuk eladni a fellépést meg a dalokat. 

Viszont a tengernyi panasz azt jelzi, hogy bejött a fellépés, mivel rengeteg nézőnél kiverte a biztosítékot Shakira és Jennifer Lopez showja. 1300 ember hangot is adott ennek az amerikai médiafelügyeleti szervnél.

A többség szerint túl szexire sikeredett a koncert, amivel teljesen egyetértek, csak engem nem érdekel. Mi elvagyunk az „úristen g..i szófordulatokkal, de a családoknál már más volt a tészta, mivel jelentették, hogy nem a Playboy csatornára fizettek elő. Az imitált szex kell a népnek. Amúgy annyira el voltunk foglalva azzal, hogy mennyire rossz a zene, hogy nem is igazán vettük észre, hogy túlfűtött lett a show. Vagy már ennyire hozzászoktunk, ki tudja?

Tavaly amúgy meg Adam Levine félpucéran feszített, de annyira szánalmas volt a Maroon 5 fellépése, hogy a nézők inkább az ócsárolással voltak elfoglalva.

A Super Bowl még mindig az egyik legnagyobb hatású tévéműsor Amerikában, amit szinte mindenki néz, szóval az 1300 panasz még lehet nem is sok, bár nem is kevés.

Borítókép: Angela Weiss / AFP