promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vuki Jedi is lesz az új Star Wars projektben – előzetes
Borítókép:  Lucasfilm
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Előzetest kapott a Star Wars: The High Republic korszak.

Nem olyan rég rántotta le a The Hollywood Reporter arról a leplet, hogy érkezik egy új Star Wars mozi, azonban ez egy alacsonyabb költségvetésű alkotás lesz, és ha minden igaz, akkor nem is a mozikban, hanem a Disney +-on debütál majd.

Közben persze folyamatosan építik a Star Wars-univerzumot, és most nagyon visszamegyünk a múltba, mivel 200 évvel a Baljós árnyak eseményei előtt fogunk járni történetben. Ezzel el is dőlt, hogy a mostani filmekhez és sorozatokhoz egyáltalán nem lesz köthető a The High Republic sztoriszála. Ezzel az alkotók egy teljesen új világot teremthetnek, amikben még vuki Jedi Lovagokkal is találkozhatunk.

A Jedik örzik a békét a galaxisban, de a The Nihil nevű csoport elkezd mozgolódni. Az űrvikingek valami rosszban sántikálnak, ami felboríthat mindent. A lovagok elkezdik kivizsgálni a gyanús tevékenységeket, és lépniük kell, ha továbbra is szeretnék látni azt a békét, amit megteremtettek. Mivel a múltba megyünk vissza, így a kor Jedijei is afféle westernhősökként lesznek ábrázolva.

Kezdetben a képregény és könyv rajongók örülhetnek, utána a Lucasfilm minden bizonnyal bővíteni akarja a The High Republic-univerzumát videójátékkal, sorozattal, és ha minden jól megy akkor egy filmmel is.

Jelenleg öt sztorit jelentettek be:

  • The Light of the Jedi (könyv): Nyitóregény, Texas Ranger szerű Jedi-csapattal, akik összetűzésbe kerülnek az űrvikingekkel.
  • A Test of Courage (könyv): Justina Ireland regénye, inkább tiniknek.
  • Into the Dark (könyv): Claudia Gray regénye lesz.
  • The High Republic (képregény): A Marvel indítja útjára a regényekhez kapcsolódó képregénysorozatot.
  • The High Republic Adventures (képregény): Az IDW képregénykiadó saját sorozata lesz.

[[vid]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás