promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Billie Eilish földbe tiporta a saját Oscaros fellépését
Borítókép:  Mark RALSTON / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem mi, ő. Úgy érzi teljesen elizgulta az egészet. Bár azért szemét sz.rnak túlzás nevezni az előadását.

Az Oscar úgy gondolta, hogy fellépőkkel is lehet javítani a nézettségen (ami amúgy nem jött össze), és mivel Billie Eilish az aktuális szupersztár, így őt is meghívták. Hihetetlen, hogy 18 évesen milyen magasságokban jár: Grammy-díjak hada ebben az évben, Oscar-fellépés, és ott van még a 25-ik James Bond film főcímdala is, amit a biztonság kedvéért azért ízekre szedtünk.

Eilish volt az Oscar egyik nagy szenzációja, de még ő sem tudott róla, hogy Eminem színpadon lesz. A rapper meglepetés volt, és mindenki elől ellopta a showt. A rappernek volt egy tartozása, mivel 2003-ban megnyerte a legjobb eredeti dalnak járó Oscar-díjat a 8 mérfölddel, akkor az előadó azonban nem vett részt a gálán, szóval a Lose Yourselfet sem hallhatta a közönség élőben. Ezt most sikerült pótolni.

Közben Billie Eilish-re is fontos feladat hárult, mivel neki kellett előadni a Beatlestől a Yesterday című dalt, ráadásul annál a résznél, amikor az elhunyt Oscar-díjasokra, és a filmszakma nagyjaira emlékeznek meg. Végül úgy érezte, hogy sikerült elizgulnia az egészet.

„Nagyon elbénáztam azt a fellépést. Egy raklap szemét volt az egész, nagy sz.r. Nem igazán tudtam felszabadulni az Oscar-gálán. Ők filmsztárok. A Grammy azért volt más, mert ott zenészek voltak, közéjük tartoztam. Eleve szinte mindenkit ismertem, az teljesen más volt”

– mesélte Billie a New Music Daily című műsorban Zane Lowe-nak.

Az izgalom kiérződött, de hát egy ilyen szituációban ez nem meglepő. A következő már jobban fog menni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás