Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Billie Eilish földbe tiporta a saját Oscaros fellépését

Billie Eilish földbe tiporta a saját Oscaros fellépését

Zene, Film & Kultúra

Billie Eilish földbe tiporta a saját Oscaros fellépését

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:03

Nem mi, ő. Úgy érzi teljesen elizgulta az egészet. Bár azért szemét sz.rnak túlzás nevezni az előadását.

Az Oscar úgy gondolta, hogy fellépőkkel is lehet javítani a nézettségen (ami amúgy nem jött össze), és mivel Billie Eilish az aktuális szupersztár, így őt is meghívták. Hihetetlen, hogy 18 évesen milyen magasságokban jár: Grammy-díjak hada ebben az évben, Oscar-fellépés, és ott van még a 25-ik James Bond film főcímdala is, amit a biztonság kedvéért azért ízekre szedtünk.

Eilish volt az Oscar egyik nagy szenzációja, de még ő sem tudott róla, hogy Eminem színpadon lesz. A rapper meglepetés volt, és mindenki elől ellopta a showt. A rappernek volt egy tartozása, mivel 2003-ban megnyerte a legjobb eredeti dalnak járó Oscar-díjat a 8 mérfölddel, akkor az előadó azonban nem vett részt a gálán, szóval a Lose Yourselfet sem hallhatta a közönség élőben. Ezt most sikerült pótolni.

Közben Billie Eilish-re is fontos feladat hárult, mivel neki kellett előadni a Beatlestől a Yesterday című dalt, ráadásul annál a résznél, amikor az elhunyt Oscar-díjasokra, és a filmszakma nagyjaira emlékeznek meg. Végül úgy érezte, hogy sikerült elizgulnia az egészet.

„Nagyon elbénáztam azt a fellépést. Egy raklap szemét volt az egész, nagy sz.r. Nem igazán tudtam felszabadulni az Oscar-gálán. Ők filmsztárok. A Grammy azért volt más, mert ott zenészek voltak, közéjük tartoztam. Eleve szinte mindenkit ismertem, az teljesen más volt”

– mesélte Billie a New Music Daily című műsorban Zane Lowe-nak.

Az izgalom kiérződött, de hát egy ilyen szituációban ez nem meglepő. A következő már jobban fog menni.

Borítókép: Mark RALSTON / AFP