promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harrison Ford elárult egy fontos dolgot az Indiana Jones 5-ről
Borítókép:  Frederic J. BROWN / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színész ötödször tér vissza ikonikus karakteréhez.

Elég sokáig húzódott az Indiana Jones 5. részének forgatása, de most úgy tűnik, hogy tényleg hamarosan megkezdődik. Legalábbis a legendás régészprofesszort alakító Harrison Ford így nyilatkozott több interjúban is. A probléma csupán az, hogy ahány interjú, annyiféle időpontot említett.

Míg a CBS Sunday Morning című műsorában Lee Cowan-nek azt mondta, hogy két hónap múlva, azaz valamikor áprilisban kezdik meg a forgatást, addig a The Ellen DeGeneres Show-ban már nyárról volt szó. Nos, bármelyik is legyen a valódi időpont, az biztos, hogy Steven Spielberg és Harrison Ford hamarosan megkezdik újabb közös munkájukat, ami remélhetőleg jobban fog sikerülni, mint a 2008-as Indiana Jones és a kristálykoponya királysága, igaz, a szkriptért ezúttal is David Koepp felel.

A most 77 éves Ford sosem titkolta, hogy Han Solo és Indiana Jones közül melyik karaktert tekinti inkább a sajátjának. A Star Wars-univerzumának ikonkus figuráját a színész egy változni képtelen macsóként jellemezte, aki a galaxis taxisaként ide-oda furikázza a főhősöket. A régészprofesszor kalapját és ostorát azonban mindig örömmel magához veszi.

A hírek szerint az egyelőre címnélküli Indiana Jones-film 2021. július 9-én kerül a mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás