Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiszivárgott videó: mi történhet a James Gunn-féle Suicide Squad-ban?

Kiszivárgott videó: mi történhet a James Gunn-féle Suicide Squad-ban?

Zene, Film & Kultúra

Kiszivárgott videó: mi történhet a James Gunn-féle Suicide Squad-ban?

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin - 2020.02.17. 19:49

Margot Robbie és Idris Elba akcióban.

Javában forog már A galaxis őrzői-filmeket is dirigáló James Gunn Suicide Squad-ja. Ahogy arról már mi is hírt adtunk, hogy a reboot vagy folytatás, vagy ki tudja micsoda már nem tervez Will Smith-el (Deadshot) és Jared Leto-val (Joker), míg előbbi helyét valószínűleg Idris Elba veszi át, addig Joker teljesen kimarad a filmből, csakúgy, mint Killer Croc, akit a 2016-os Öngyilkos osztagban Adewale Akinnuoye-Agbaje játszott.

Akiket biztosan viszontláthatunk, az Margot Robbie, mint Harley Quinn, Jai Courtney (Boomerang Kapitány), Joel Kinnaman (Rick Flag), és Viola Davis (Amanda Waller). Melléjük csatlakozik új szereplőként Idris Elba, Taika Waititi, John Cena, és Nathan Fillion. Hogy ők kiket fognak alakítani, azt egyelőre nem tudni, hiszen még a film IMDb-oldalán sincs bejegyezve.

A film forgatásáról nemrég kiszivárgott egy videó, amit a Twitteren osztottak meg. Ezen jól látszik, hogy Idris Elba, Margot Robbie, és még ketten az Öngyilkos osztagból készülnek szembeszálni valamivel, ami elől a statiszták fejvesztve menekülnek.

A mindössze pár másodperces felvételből ugyan nem sokmindent lehet kiszűrni, de abban biztosak lehetünk, hogy James Gunn-filmje nem lesz akció-, és brutalitásmentes, hiszen R-besorolással kerül 2021 augusztusában a mozikba.

Borítókép: IMDb