promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megváltoztatták a Harley Quinn-film címét
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A stúdió is belátta, hogy túl hosszú és bonyolult volt a cím.

Az Öngyilkos Osztag hatalmas csalódás volt a rajongók körében, ezért sincsen könnyű dolga a Harley Quinn-filmnek, főleg Amerikában. A tengerentúlon csak 33,3 millió dollárral tudott nyitni, ami nagyon kevés, de azért világbevételekben csak sikerült összehoznia a gyártási költséget. Nálunk is itthon hiába premieres volt, a Guy Ritchie-féle Úriemberek majdnem megverte.

A stúdió elég kacifántos címet adott a filmnek: Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása). Persze vannak ilyenek, például ott van a tavalyi Ted Bundy alkotás is, aminek az lett a címe, hogy Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány.

A Warner Bros. utólag már nem akar belebabrálni a dologba, szóval a cím hivatalosan marad, azonban kötelezték az amerikai mozikat, hogy a honlapokon már úgy hirdetessék a filmet, hogy: Harley Quinn: Ragadozó madarak. A stúdió úgy gondolja, hogy ha a túl hosszú címet eldobják, akkor nőni fognak a jegyeladások, mivel az átlagnéző számára nem egyértelmű az egész.

Tény, hogy az angol címben a legvégén van a karakter neve, viszont nem ezen fog múlni a siker. Meglátjuk, hogy hétvégén mennyi embert tud bevonzani a változtatás, mert most már az átlagnézőnek is le kell essen, hogy ez egy Harley Quinn film. Nagy valószínűséggel eddig is leesett nekik, csak nem érdekelte őket.

Magyarországon továbbra is így találkoztok majd vele: Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása), a keresőbe meg továbbra is csak így fogjátok beírni: Ragadozó madarak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás