Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ilyen sztárparádét is csak Wes Anderson tud összerakni – előzetes

Ilyen sztárparádét is csak Wes Anderson tud összerakni – előzetes

Zene, Film & Kultúra

Ilyen sztárparádét is csak Wes Anderson tud összerakni – előzetes

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:21

Megérkezett a The French Dispatch első előzetese.

Wes Anderson visszatér az élőszereplős formulához a Kutyák szigete után. Bár tudjuk, hogy ott is volt sztárparádé, de csak a színészek hangjait hallhattuk. A Grand Budapest Hotel rendezője elmondta, hogy az új filmje egy afféle szerelmeslevél is lesz az újságírókhoz.

A The French Dispatch a huszadik században játszódik, ahol egy francia városba merészkedünk el. Itt egy amerikai lap utolsó számának válogatott történeteibe csöppenhetünk bele.

Szokás szerint minden fiktív, az első előzetesben már kilométerekről ki lehet szagolni Wes Anderson stílusjegyeit. A történetet és a forgatókönyvet is ő írta, de olyanok voltak mellékesen segítségére, mint Hugo Guinness, Roman Coppola, valamint Jason Schwartzman. Utóbbi kettő a Kutyák szigeténél is a rendező mellett volt íróként.

Anderson megint valóságos sztárarádét hozott össze, akik között rengeteg olyan nevet találunk, akikkel imád együtt dolgozni: Benicio del Toro, Frances McDormand, Jeffrey Wright, Adrien Brody, Tilda Swinton, Timothée Chalamet, Léa Seydoux, Owen Wilson, Mathieu Amalric, Lyna Khoudri, Steve Park, Liev Schreiber, Elisabeth Moss, Edward Norton, Willem Dafoe, Saoirse Ronan, Christoph Waltz, Anjelica Huston, na meg persze Bill Murray.

A The French Dispatch 2020. július 24-én debütál a tengerentúlon, addig viszont biztosan meg fog hódítani egy-két filmes fesztivált.

Borítókép: Searchlight Pictures