Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nyakunkon van a Most nevess! második évada

Nyakunkon van a Most nevess! második évada

Zene, Film & Kultúra

Nyakunkon van a Most nevess! második évada

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 18:48

Amiben Jim Carrey minden bizonnyal olyan zseniális lesz, mint az elsőben.

A Showtime nemrég bejelentette, hogy leállította az egyik nagy zászlóshajóját, a Ray Donovant, aminek a csatorna már nem akart nyolcadik évadot szóval elköszöntek tőle. Jó hír persze, hogy folyamatosan jönnek az olyan minőségi szériák, mint a Most nevess! Ezt nálunk Showtime hiányában az HBO-n lehet követni.

A Most nevess! iszonyatosan eredeti sorozat, és Jim Carrey csak úgy lubickol ebben a szerepben. Az első évadot elég hamar le lehet darálni, szóval, aki még nem tette meg, annak erősen ajánlott. Másik egyedisége, hogy Carrey mind a két arcát látjuk benne, a vidámat, és a szomorút is.  

A színész Amerika leghíresebb gyerekműsorának a sztárját alakítja, de hát amit a képernyőn látunk, az egy más világ, mert közben Jeffnek (Carrey) igen csak kezd széthullni az élete. A Most nevess! valójában egy kőmenyén dráma, ami komikus elemekkel próbál minket feloldani. Az egész középpontjában a főhős hullámvölgye áll, aki gyermeke halála után nagyon nehezen tudja megtalálni a boldogságot, meg úgy eleve az élet értelmét.

A második évad remélhetőleg hozza majd ugyanezt a különleges világot, mély gondolatokat, játékosságot és humort, amiért megszerettük az egész szériát.

Borítókép: Showtime