Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A teljes Toy Story 3-at megcsinálták igazi játékokkal

A teljes Toy Story 3-at megcsinálták igazi játékokkal

Zene, Film & Kultúra

A teljes Toy Story 3-at megcsinálták igazi játékokkal

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 20:20

Meg persze élő szereplőkkel. Ehhez már tényleg fanatikusnak kell lenni.

Megvannak a Toy Story 3 legnagyobb rajongói, ez pedig a McGrew testvérpár, akik még gyerekkorukban látták moziban a 2010-es alkotást, és azonnal a rabjukká váltak. Ezután gondolták ki, hogy a teljes animációs filmet újraalkotják, méghozzá igazi játékokkal.

Bár a Disney nem nagyon szokott ilyenbe belemenni, de nagyon tetszett nekik a projekt, így engedélyezték Morgan és Mason duójának, hogy felhasználhassák az eredeti történetet, valamint a hangokat is. A többit már a fiatal testvérpárnak kellett összehoznia a játékok beszerzésétől egészen a film összerakásáig.

A konkrét munka 2012-ben vette kezdetét, szóval nyolc évükbe telt összehozni a filmet, amiben a teljes Toy Story 3-at feldolgozták az elejétől a végéig. Erre aztán nem lehet azt mondani, hogy nem élőszereplős: igazi játékok, és a srácok visszamentek a régmúltba, stop-motion technikát alkalmazva. Azzal aztán tényleg el lehet tökölni nyolc évig. Nem a reklám helye, de a felvételekhez iPhone-okat használtak.

Mivel a Disney-Pixar áldását adta az egészre, így a Toy Story 3 IRL, azaz „In Real Life” felkerülhetett a YouTube-ra, hogy mindenki a csodájára járhasson a McGrew testvérpár rajongásának.

Borítókép: Disney/Pixar