promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajon Tim Burton és Michael Keaton is rábólint a Beetlejuice 2-re?
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Warner Bros. leporolná a Kísértethistóriát.

Az 1988-as Beetlejuice egyike Tim Burton örökzöld klasszikusainak. A fantasy-vígjátékot egyetlen egy Oscar-díjra jelöltek annak idején, amit végül meg is kapott, mégpedig a Legjobb smink és maszk kategóriában.

A Kísértethistória nagy kedvencem a rendezőtől, ami bekerült a Halloween-i filmajánló cikkembe is.

Az elmúlt 32 évben a rajongók reménykedtek benne, hogy a film egyszer folytatást kap, és erről többször is voltak híresztelések, de hivatalosan sosem jelentették be az érkezését.

A We Got This Covered, aki legutóbb a Halálos fegyver 5-dik részének érkezését kürtölte szét, most egy olyan forrásra alapozva adott hírt a Beetlejuice 2-ről, aki korábban Bill Murray visszatérését kotyogta el a legújabb Szellemirtók-ban.

Arról egyelőre nincs hír, hogy Tim Burton és a címszereplőt alakító Michael Keaton rábólintana-e a folytatásra, bár utóbbi korábban említette, hogy fontolóra venné a dolgot. Tény, hogy nélkülük nem lenne ugyanolyan, szóval ha igazak a pletykák, és a Warner Bros. valóban tervez egy második részt a Beetlejuice-hoz, remélem azonnal visszavonulót fújnak, ha a rendezőgéniusz és Keaton visszautasítja a lehetőséget.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás