Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vajon Tim Burton és Michael Keaton is rábólint a Beetlejuice 2-re?

Vajon Tim Burton és Michael Keaton is rábólint a Beetlejuice 2-re?

Zene, Film & Kultúra

Vajon Tim Burton és Michael Keaton is rábólint a Beetlejuice 2-re?

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 13:13

A Warner Bros. leporolná a Kísértethistóriát.

Az 1988-as Beetlejuice egyike Tim Burton örökzöld klasszikusainak. A fantasy-vígjátékot egyetlen egy Oscar-díjra jelöltek annak idején, amit végül meg is kapott, mégpedig a Legjobb smink és maszk kategóriában.

A Kísértethistória nagy kedvencem a rendezőtől, ami bekerült a Halloween-i filmajánló cikkembe is.

Az elmúlt 32 évben a rajongók reménykedtek benne, hogy a film egyszer folytatást kap, és erről többször is voltak híresztelések, de hivatalosan sosem jelentették be az érkezését.

A We Got This Covered, aki legutóbb a Halálos fegyver 5-dik részének érkezését kürtölte szét, most egy olyan forrásra alapozva adott hírt a Beetlejuice 2-ről, aki korábban Bill Murray visszatérését kotyogta el a legújabb Szellemirtók-ban.

Arról egyelőre nincs hír, hogy Tim Burton és a címszereplőt alakító Michael Keaton rábólintana-e a folytatásra, bár utóbbi korábban említette, hogy fontolóra venné a dolgot. Tény, hogy nélkülük nem lenne ugyanolyan, szóval ha igazak a pletykák, és a Warner Bros. valóban tervez egy második részt a Beetlejuice-hoz, remélem azonnal visszavonulót fújnak, ha a rendezőgéniusz és Keaton visszautasítja a lehetőséget.

Borítókép: IMDb