promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti mozipremierek: gengszter Úriemberek és az Oscar-jelölt Kisasszonyok
Borítókép:  Christopher Raphael
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Guy Ritchie friss gengszterfilmje, a hatszoros Oscar-jelölt Kisasszonyok, és két családi alkotás is érkezik a héten.

Úriemberek – premier: 2020. január 30.

Guy Ritchie végre visszatér a gyökerekhez, amikor még olyan alkotásokat kaptunk tőle, mint a Blöff, vagy a Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső. A kulcskaraktert, Mickey Pearsont Matthew McConaughey alakítja majd. Ő London legnagyobb marihuána királya, azonban már kicsit elfáradt, így vissza akar vonulni. Amikor ennek a híre elterjed, akkor kitör a hatalmi harc, hogy ki léphessen a helyére, és természetesen van bőven jelentkező.

Az alkotásban ott lesz még Colin Farrell, Hugh Grant, Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, és Eddie Marsan is.

Kisasszonyok – premier: 2020. január 30.

Hozzánk is megérkeznek a Kisasszonyok, ami hat Oscar-jelölést tudott bezsebelni, de ami a legfontosabb, hogy ott van a legjobb filmek között is. A Kisasszonyok nem csak azoknak lesz a filmje, akik ki vannak éhezve egy jó kis történelmi drámára romantikával keverve. Erre Greta Gerwig neve a biztosíték, aki a Lady Bird író-rendezője.

A sztori szerint az apa elmegy polgárháborúzni, mi pedig kapunk öt magára maradt nőt (anyuka és a négy gyermeke), akik kénytelenek egyedül boldogulni. A négy lány, Jo, Amy, Beth és Meg együtt nő fel: reménykednek, csalódnak, tanulnak, na meg persze nem maradhat ki a felsorolásból a szerelem sem.

Ne játssz a tűzzel – premier: 2020. január 30.

Vérbeli családi vígjáték érkezik! A Ne játssz a tűzzel egy kemény tűzoltó csapatról szól, akiknek három gyereket kell pesztrálniuk. Le se tagadhatnák, hogy Nickelodeon produkcióról van szó. Gagyinak gagyi, de mégis aranyos, meg hát kell ilyen is. Ráadásul 29 millió dollárból csinált 62-t. Igazi családi móka, és azokból sok van.

Mancs őrjárat: Vigyázz, kész, mancs! – premier: 2020. január 30.

Nagyon utána kellett néznem, hogy mi az A Mancs őrjárat, mert az unokahúgaim erre kivételesen nem szoktak rátapadni a tévén. A lényeg, hogy egy kisebbeknek szóló animációs sorozatról beszélünk, amiből két hosszabb részt gyúrtak egybe. Az egész kaland alig több egy óránál, mert a készítők is jól tudják, hogy ezt a korosztályt képtelenség ennél hosszabb ideig egy helyben tartani.

Szex és pszichoanalízis – premier 2020. január 30.

Akiknek már hiányzott a francia filmélmény, azok most maradéktalanul ki lesznek elégítve, mert a Szex és pszichoanalízis francis és belga filmélmény lesz. A magyar fordítók elengedték magukat, mert az eredeti cím a főszereplő karakterünk neve: Sibyl, aki terapeutaként és amatőr írónőként is tevékenykedik. Egy nap felkeresi egy színésznő, Margot, aki magánéleti gondjait szeretné megoldani a pszichológusnő segítségével. A lány egy filmforgatáson viszonyba keveredik Igorral, a főszerepet alakító színésszel, aki ráadásul a film rendezőnőjének partnere. Sybilnek nagyon megtetszik az izgalmas téma: úgy dönt, egy időre lemondja a pácienseit. Innentől teljes mértékben az írásnak szenteli magát, és regényben dolgozza fel a történetet. Lesz itt kalamajka.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás