promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egymást majmolja az RTL Klub és a TV2: ugyanolyan showműsort indítanak februárban
Borítókép:  The Masked Singer
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindkét kereskedelmi csatorna maszkos műsort indít.

Mondhatnánk, hogy a farsang az oka, de kit akarunk becsapni? Az RTL Klub és a TV2 mindig is egymással versengett, igyekeztek színesebbnél színesebb tehetségkutatóval, sorozattal, és vetélkedővel magasabb nézettségre szert tenni. De olyanra talán még nem volt példa, hogy ugyanolyan showműsort indítottak volna.

Már novemberben hírt adtunk róla, hogy az RTL Klub a The Masked Singer nevű zenés showműsor egy dél-koreai formátum alapján indítja el az Álarcos énekest, amiről később kiderült, hogy a tervezettnél jóval hamarabb, már februárban a képernyőre kerül.

Ennek a műsornak a lényege, hogy őrült jelmezekbe öltözött énekesek, sprtolók, celebek lépnek fel a színpadon. Minden adásban párbajok vannak, ahol kettesével mérkőznek meg egymással a versenyzők. Könnyebbséget jelent, hogy a hírességek kiválaszthatják, mit szeretnének énekelni és a saját hangjukon adhatják elő a produkciójukat. A zsűri és a nézők szavazatai alapján egyvalaki védettséget nyer a hétre, a vesztesek közül pedig eldől, kinek kell távoznia. A kiesőnek le kell vennie az álarcát, hiszen addig a pontig senki, még a zsűri sem tudja, hogy melyik jelmez mögött melyik híresség rejtőzik.

A TV2-n nemrég jelent meg a sajtóközlemény, miszerint a csatorna is egy maszkos showműsort indít, ami a Mysteries in the spotlight alapján készül.

A látványos showműsorban két háromfős sztárcsapat versenyez egymással: a feladatuk mindössze annyi, hogy felismerjék és leleplezzék a színpadi produkciót bemutató hírességeket. A dolgukat azonban megnehezíti, hogy a versenyzők látványos, külsejüket elfedő monumentális jelmezekben adják elő a produkciókat, tőlük teljesen szokatlan stílusban. A formátum legizgalmasabb eleme, hogy a sztárcsapatok, a stúdió közönsége és a televízió előtt ülő nézők egyszerre izgulhatnak, és együtt leplezhetik le a versenyzőket. A tévénézők a TV2 Live applikáció segítségével szavazhatnak majd, hogy szerintük melyik híresség rejtőzik a jelmez alatt. Minden versenyző kiléte csak akkor derül ki, ha kiesett a versenyből, addig szabad a találgatás.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor indulnak a fent említett műsorok, csupán annyi derült ki, hogy februárban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás