Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jön a Nyelés című film, és nem pornó lesz

Jön a Nyelés című film, és nem pornó lesz

Zene, Film & Kultúra

Jön a Nyelés című film, és nem pornó lesz

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 19:49

Haley Bennett rajszögeket nyel le, pedig nem is tagja a Jackassnek. Ilyen egy abszurd pszicho-thriller mesterfokon.

A Swallow igazi fesztivál alkotás, és a kritikusok többsége meg is volt vele elégedve. A független filmet most márciusban akarják nagyközönség elé tárni. Még nem találtam információkat, de valószínűleg valamelyik streamingszolgáltató fog lecsapni rá, de az már biztos, hogy be fogja mutatni limitáltan pár mozi is.

A hangulata egyértelműen megmentheti a bizarr sztorit, amit David Fincher alkotásaihoz hasonlítanak. Lényegében egy pszicho-thrillerről beszélünk, amiben erős szerepet játszanak a horror elemek is. Maradjunk annyiban, hogy nem fogja mindenkinek bevenni a gyomra.

A Haley Bennett által alakított Hunter Conrad gyomrának azonban elég sok mindent be kell fogadnia, az üveggolyón keresztül az injekciós tűig. Az már az előzetesből lejön, hogy a színésznő valami eszméletlenül jól alakítja a zakkant karaktert.

Ez a pica nevezetű evészavar, aminek a lényege, hogy olyan dolgok után sóvárgunk, amik emberi fogyasztásra alkalmatlanok. A betegség rengetegszer társul viselkedés zavarral, és ez fogja az egész alkotást körülölelő frusztráló légkört biztosítani számunkra.

A néző legyintgetne, ha Hunter csak magát veszélyeztetné, azonban van egy kis gond: terhes.

Borítókép: IFC Films - Anna Kooris