promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bajban van az Obi-Wan sorozat, a tervezettnél is rövidebb lesz
Borítókép:  Wallpaper Cave
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legfrissebb hírek szerint a sorozat rövidebb lesz, mint a Csernobil.

Hatalmas örömhír volt a rajongók számára, mikor a Lucasfilm bejelentette, hogy elkészítik az Obi-Wan Kenobi-ról szóló minisorozatot, amiben visszatér az előzménytrilógiában a kultikus Jedi mestert alakító Ewan McGregor is.

A széria szkriptjét annak a Hossein Amini-nek a gondjaira bízták, akinek olyan filmek forgatókönyveit köszönhetjük, mint a Hófehér és a vadász, a Hajsza, a 47 Ronin, vagy a Hóember.

Olybá tűnik, Kathleen Kennedy nincs megelégedve a sztorival, ugyanis a The Hollywood Reporter arról ír, hogy határozatlan időre elhalasztották a sorozat forgatási munkálatait.

A hírportál információi szerint a Lucasfilm már keresi Amini utódját, aki helyrepofozza a történetet, amit a tervezetthez képest nem hat, hanem csupán négy epizódban fognak elmesélni.

Meg nem erősített hírek szerint az eredeti sztori arról szólt volna, hogyan védelmezi Obi-Wan a fiatal Luke-ot a Tatooine-on. Egyes pletykák szerint a Jedi mester Leia hercegnőt is a védelmébe vette volna, amit nem is értek, hogy egyáltalán hogyan merült fel, hiszen ahogy a mozifilmekből is ismert, az ikerpárt a születésük után külön, két helyen rejtették el, hogy a Sithek ne találhassák meg őket. Így került Luke a rokonaihoz a Tatooine-ra, míg Leia-t Bail Organa szenátor fogadta örökbe, és az Alderaan-on nőtt fel.

Azonban nem csak ezen a ponton ellentmondásos a dolog, a karaktert alakító McGregor szerint ugyanis szó sincs kreatív nézeteltérésről, pusztán azért tolta el a Lucasfilm a forgatást, hogy több idő legyen tökéletesíteni a forgatókönyvet. A színész szerint viszont a forgatás csúsztatása nem lesz hatással a premierdátumra.

Az Obi-Wan Kenobi minisorozatot leghamarabb 2021 végén mutathatják be. Addig is idén ősszel érkezik a The Madalorian 2. évada, februárban pedig A klónok háborúja animációs sorozat befejező, hetedik évada, ami már egy látványos előzetest is kapott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás