promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befutott A klónok háborúja utolsó évadának előzetese – videó
Borítókép:  TechRadar
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A klónok háborúja hetedik, egyben befejező évadának előzetese rendkívüli izgalmakat ígér.

A klónok háborúja animációs sorozat egy úttörő széria volt a Star Wars életében. Azt a munkát, amit George Lucas az előzménytrilógiával megkezdett, ez a sorozat vitt tovább: kibővítette az általa megálmodott Univerzumot, új bolygókat, új fajokat, új rendszereket mutatott be nekünk, emellett fantasztikusan látványos csatákat és szövevényes történeteket nyújtott a rajongóknak.

2014-ben, a hatodik évad után elkaszálták a sorozatot, így Dave Filoni és csapata nem tudta szépen átívelni a teljes történetet A klónok támadásából A sithek bosszújába. Aztán évekkel később érkezett a hír, hogy a LucasFilm Animation Ltd. Filoni vezetésével befejezi a sorozatot.

Most, hogy a Skywalker-korával lezárult a Skywalker-saga, és véget ért a The Mandalorian első évada, egy darabig biztos nem kapunk élőszereplős Csilagok háborúja mozifilmet, vagy sorozatot, ám addig sem kell sokat várni rá, hogy visszatérjünk a messzi-messzi galaxisba. A klónok háborúja 7. évadának első epizódja február 21-én debütál a Disney+-on, majd utána heti rendszerességgel láthatjuk a további 11 részét.

Az új, hosszabb előzetesben Darth Maul kapja a főszerepet, aki Ahsoka Tano-nak vetíti elő, hogy hamarosan minden meg fog változni a galaxisban, mind a Jedik, mind a Köztársaság meg fog halni. A sorozat utolsó 12 epizódja sem fog látványos csatajelentekben szűkölködni, Mandalore ostromának is szemtanúi lehetünk majd, ami a klónok háborújának egyik utolsó csatája volt.

Az új előzetest a Gamestar jóvoltából rögtön feliratosan nézhetjük meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás