promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Idén rendezik meg az első Budapest Comic Con-t
Borítókép:  Budapest Comic Con Facebook
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyarország első Comic Con-ja augusztus idusán kerül megrendezésre.

Hatalmas örömhír érkezett: augusztus 15. és 16. között rendezik meg Magyarország első Képregény-találkozóját, a Budapest Comic Con-t. Ha belegondolunk, hogy legutóbb a brazil Comic Con Experience-n mutatkozott be a Wonder Woman 1984 előzetese is, amit maga a főszereplőt alakító Gal Gadot, és a filmet rendező Petty Jenkins konferált fel, megértjük, hogy miért olyan nagy hír ez a bejelentés.

Az esemény szervezéséért felelős Meex Agent Kft. számos külföldi és hazai filmsztárt, illetve nemzetközi cosplay és anime hírességeket ígér. Bár neveket eddig nem említettek, ami késik, nem múlik.

Csanda Gergely, a rendezvény szervezője az alábbiakat fogalmazta meg sajtóközleményében:

„Hatalmas lehetőség és kihívás számunkra, hogy megrendezhetjük az első magyarországi Comic Con-t. Több országban jártam és látogattam végig a rendezvényt, mert cégünk már évek óta tervezi, hogy ezt a nemzetközi szinten is ismert fesztivált elhozza a hazai érdeklődők számára. A Comic Con egy popkulturális, műfajokon átívelő, de azokat mégis összekötő hatalmas buli. A látogatók jellemzően többféle érdeklődési körrel rendelkeznek – és mi igyekszünk ezeknek a sokszínű elvárásoknak megfelelni. A sci-fi, a fantasy, a manga, a cosplay, a sorozatok, a filmek, a képregények, kártyajátékok, játékkonzolok kiállítása és vására, mind a kiállítás részét fogják képezni.”

A szervezők célja, hogy a Budapest Comic Con pár éven belül Európa egyik legjelentősebb Con-rendezvénye lenne. Az eseménynek már van saját honlapja, és Facebook-oldala, amit érdemes lesz követni a későbbi részletek és információk miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás