Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Saraht elrabolták az idegenek? – A lovas lány előzetes

Saraht elrabolták az idegenek? – A lovas lány előzetes

Zene, Film & Kultúra

Saraht elrabolták az idegenek? – A lovas lány előzetes

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 18:18

Februárban egy vérbeli misztikus dráma érkezik a Netflixre.

Alison Briet főleg sorozatokból ismerjük, mint a Mad Man, a Balfékek, a GLOW, vagy a BoJack Horseman, de ugyebár utóbbiban nem láthatjuk, hanem eredeti nyelven szinkronizál. Most újra együtt dolgozott Jeff Baena rendezővel, akivel a Bővérű nővéreket tette le az asztalra.

Az új filmjükben nem lesznek komikus elemek, hanem egy kőkemény misztikus drámát kapunk. A lovas lány címről se gondolja azt senki, hogy ez most egy cuki alkotás lesz, ahol a főhős megtanul lovagolni, hogy utána a díjugrató versenyen aranyérmet szerezzen.  Alison Brie karaktere be fog kattanni, de nagyon.

Sarah (Alison Brie) egy kézműves üzletben dolgozik, szabadidejében pedig zumbázik, vagy éppen a lovával foglalkozik. Nagyon szégyenlős, visszahúzódó, de végül mégis rátalál a szerelem. Azonban a főszereplőnk elkezd széthullani: jönnek az álmatlan éjszakák, az időugrások, a látomások. Sarah már olyanokat képzel be, hogy idegenek rabolták el, vagy éppen látja előre jövőt.

Az egészet visszavezeti arra, hogy a nagyanyja megőrült, de mivan akkor, ha mégsem ez történt? Mivan, ha Sarah-t tényleg körülveszi egy misztikus világ, amit csak ő lát?

A lovas lány február 7-én debütál a Netflixen, szóval addig sajnos várnunk kell a titkok megfejtésére.

Borítókép: Netflix