promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Netflixen debütál Mark Wahlberg akció-vígjátéka – előzetes
Borítókép:  Netflix offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rögtön magyar felirattal kaptuk meg a Spenser az igazság nyomában trailerét.

Peter Berg rendező is úgy döntött, hogy inkább a Netflix-szel köt szerződést, így ő és Mark Wahlberg most fognak először debütálni a streamingszolgáltatónál. Stílusosan egy közepes költségvetésű akció-vígjátékkal támadnak, aminek a műfaja eléggé kezd kihalni mostanság. Bár nem olyan rég a Bad Boys 3 bizonyította be, hogy fele annyi pénzzel és poénokkal nagyon meglehet verni egy Dolittlet.

A Spenser az igazság nyomában Robert B. Parker könyvsorozatán fog alapulni. Mark Wahlberg egy volt rendőrt alakít, aki frissen szabadul a börtönből. Mint tudjuk, oda zsaruként aztán nem igen jó bekerülni.

Miután könnyes búcsút vett a rabtársaitól, új életbe kezdene, azonban azt addig nem lehet, amíg a régit nem zárta le. El akarja kapni azokat a korrupt hekusokat, és politikusokat, akik börtönbe küldték. A főhősünk megkapja a nyakába a Winston Duke által játszott MMA bokszolót is, de rá bizony szükség lesz, mivel túl sok az ellenség.

Meglátjuk, hogy Berg mennyire tudott a párosból dinamikus duót faragni, de első ránézésre úgy néz ki, hogy egy közepes, azonban annál inkább szórakoztató alkotást kapunk majd.

A Spenser az igazság nyomában március 6-án debütál a Netflixen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás