promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robert Pattinson lesz az eddigi legszélsőségesebb Batman
Borítókép:  Mafab
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Őrült, határokat feszegető Batman-filmet ígér a színész.

Matt Reeves Batman-filmje több szempontból is más lesz, mint az eddigi filmes feldolgozások, mondhatni, hogy ez a noir-stílusú alkotás tűnik a legizgalmasabb képregényes vállalkozásnak.

Peter Skarsgard, aki Harvey Dent-et fogja alakítani, azt nyilatkozta, hogy már az előkészületek is olyan hangulatúak, mint egy Pixies-koncert, míg a Denevérember szerepére leszerződtetett Robert Pattinson úgy fogalmazott, hogy a lehető legszélsőségesebb figurát akarja csinálni Batmanból. Elmondása szerint a rendezőnek is ez a célja:

„Szerintem, Matt is ezt akarja. Sok őrült, izgalmas dolgot csinálhatnánk ezzel a karakterrel.”

A színész persze azt is elismerte, hogy az őrületnek a korhatárelvárások szabhatnak határt: ha a stúdió beleegyezne, hogy eleve magasabb korhatárra lőjék be a filmet, az számtalan vagány, vad lehetőséget adna nekik, de ami rajta múlik, azt mindenképpen el fogja követni.

Gyakorlatilag most már minden kiemelt szerepre megtalálták a tökéletes színészt, egyedül Colin Farrell-re kellett várni, hogy végülis elvállalja-e Pingvin szerepét, vagy sem. Nemrég azonban olyan forgatási fotók kerültek fel az internetre, amin tisztán látszik a Golden Globe-díjas színész, aki eléggé meg is hízott, és igen érdekes színű frizurával flangál az utcán. Ezek szerint mégis csak ő lesz Oswald Cobblepot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás