Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Trilógiává bővül a Hang nélkül-sorozat?

Trilógiává bővül a Hang nélkül-sorozat?

Zene, Film & Kultúra

Trilógiává bővül a Hang nélkül-sorozat?

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 20:20

Még be sem mutatták a folytatást, de már a Hang nélkül 3-ról beszél John Krasinski.

Annyira beindultak a Hang nélkül franchise alkotói, hogy a második rész elkészülte után szóba került a harmadik rész is. John Krasinski forgatókönyvíró-rendező azonban elárulta: a maga részéről nem ragaszkodik harmadik epizódhoz, mert az eddigi két film is önálló történet.

„Sok rejtett utalást helyeztünk el a második részben, ami megmagyarázza az első rész bizonyos kérdéseit, de bizonyos mértékben elő is készíti a potenciális folytatást. A Paramount stúdió részéről azonban egyelőre nem érkezett felkérés a harmadik részre. Nem tudom kizárni, hogy lesz folytatás, de azt sem ígérhetem tiszta lelkiismerettel, hogy trilógiává kerekítjük a történetet”

– fogalmazott Krasinski a CinemaBlend-nek.

A Hang nélkül 2018 nagy mozis meglepetése volt, a szűk 20 millió dolláros költségvetés mellett 341 millió dolláros bevételt hozott, mert a közönséget lenyűgözte a hang után tájékozódó földönkívüliek elől menekülő család története.

A hamarosan látható folytatásban Cillian Murphy és Djimon Hounsou csatlakozik Emily Blunthoz és gyerekeihez. A második részben sok minden kiderül arról, hogyan kerültek az idegen lények a Földre, és az alkotók talán tényleg megágyaznak a folytatás számára.

Borítókép: IMDb