promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Öt év után támad fel Selena Gomez: megjelent a Rare
Borítókép:  Mark RALSTON / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Selena Gomez 2015 óta nem adott ki albumot, de ezalatt az idő alatt elég sok gondja volt a magánéletében.

Az öt évvel ezelőtt kiadott Revival című lemeze óta eltelt idő valóban változásokkal teli volt az énekesnő számára: miután véget ért se veled, se nélküled kapcsolata Justin Bieberrel, volt egy rövidebb románca The Weeknddel is. A magánéleti problémák után jött a nagyobb csapás, az egészségügyi problémák: Gomez 2017-ben veseátületésen esett át, betegsége pedig annyira megviselte, hogy 2018 végén néhány hétig egy mentálhigiénés központban kezelték.

A Disney Channel üdvöskéjéből gigapopsztárrá vált énekesnőnek fel kellett támadnia, és fel is kellett nőnie picit. Gomez azt is megfogadta, hogy többé nem csinál erotikus videóklipet, és nincs is szüksége erre. A fordulat azért is jött, mert egy a Rare-t ünneplő rendezvényen levetítették egy régi klipjét, a „Hands to Myself-et”, ami aztán tényleg erotikus. Miután ezt a hat éves húga is látta, teljesen elszégyellte magát, és Selena el is mondta neki, hogy ennek az életnek most már vége.

„A Rare egy lenyomat a gyógyulásom és fejlődésem útjáról; erre a munkámra vagyok eddig a legbüszkébb”

– mondta az énekesnő.

A Rare különlegességét már az első kislemez bombasikere megmutatta: a Lose You To Love Me az énekesnő első dala, ami a Billboard Hot 100 listáján az első helyig kúszott. Egyébként ez volt a 29. dala, ami felkerült erre a listára eddigi karrierje alatt.

Selena Gomez olyan nagyágyúkkal dolgozott együtt az új albumon, mint Julia Michaels, Justin Tranter (Britney Spears, Gwen Stefani, Linkin Park, Justin Bieber), a Grammy-díjas Mattman & Robin páros (Taylor Swift, Imagine Dragons, Tove Lo) és Billie Eilish bátyja, Finneas. A producerek mellett pedig Kid Cudi és 6LACK is közreműködik két számban (Crowded Room, A Sweeter Place).

Most azonban vessétek bele magatokat az albumba, és döntsétek el Ti, hogy mennyire sikerült felnőnie Selenának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás