Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Billie Eilish énekli az új James Bond-film zenéjét

Billie Eilish énekli az új James Bond-film zenéjét

Zene, Film & Kultúra

Billie Eilish énekli az új James Bond-film zenéjét

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 14:50

Nincs vele probléma, de az biztos, hogy érdekes választás.

Akár jó, akár közepes, akár rossz lesz egy adott Bond-film, a főcímdalt mindig állati nagy presztízs előadni. Az eredeti filmzene már biztosra vehetjük, hogy rongyosra lesz hallgatva, mivel a legnagyobb filmzenei mester, Hans Zimmer vállalta be a komponálást a No Time to Die-hoz, vagyis a Nincs idő meghalnihoz.

A zeneszerző iszonyatosan be van táblázva, ő szerzi idén a Wonder Woman 1984, a Top Gun: Maverick és a Dűne zenéjét is, és szoros a határidő, de egy James Bond-filmre képtelen volt nemet mondani.

Billie Eilish neve a főcímdalnál kicsit meglepett, meg nem is. Azért lepett meg, mert azt hittem a 25-ik jubileumra valami nagy múltú énekest kérnek fel. Ami miatt meg nem lepett meg, az az, hogy a régi receptet veszik elő, vagyis most is aktuális világsztár énekli fel a muzsikát, ezzel is nyitva a fiatalok felé.

Sam Smith – Writing's On The Wall újat hozott, és jó volt, Adele – Skyfallja meg egyszerűen briliáns, talán a legjobb James Bond zene, legalábbis nálam még Tina Turnert is megelőzi. Billie Eilishnek fel van adva a lecke, de szerintem nem fog hibázni. Az alkotótársa továbbra is a bátyja, vagyis Finneas O'Connell lesz.

Billie Eilish 18 évesen természetesen a legfiatalabb előadó lesz, aki James Bond-dallal örvendeztetheti meg a közönséget.

Borítókép: Rich Fury / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP