promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smith a tökösebb akciósztár, vagy Tom Cruise?
Borítókép:  Gabriel BOUYS / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Will Smith úgy képzelte, hogy ő, de rá kellett jönnie, hogy tévedett.

A közönség nagyobb kedvence persze valószínűleg Will Smith, de most nem ebben szeretnénk elmerülni. Smith Jimmy Fallon műsorában vendégeskedett, és természetesen nem más miatt, mint a Bad Boys 3. Nyakunkon van a premier, és remélhetőleg úgy is egy elfogadható alkotást fogunk kapni, hogy nem Michael Bay rendezi a filmet. Nehéz lesz, főleg úgy, hogy 17 évet vártak rá a rajongók.

Smith úgy érezi, most ez nem olyan harmadik rész lesz, ami csak a nézők pénzére pályázik, de cserébe nem ad semmit. A showban fel is hozta a témát, hogy nem igazán kedvelte azokat a folytatásokat, amiket elvállalt, és itt erőteljesen kiemelte a Men In Blacket.

Jómagam nem fogom bánni, ha visszatérünk az első rész szerkezetéhez, és a komédia ütősebb lesz, mint a robbanások, de ehhez kellene a kilencvenes évek hangulata is.

Will Smith viccesen elmesélte azt is, hogy jobbnak tartotta magát Tom Cruise-nál, és kaszkadőr nélkül akart megcsinálni néhány jelenetet. Mondta magában, ha Tom képes rá, akkor ő is. Hát, ez sajnos nem jött be, mivel Smith feladta egy idő után a dolgot, és inkább intett a profiknak. Szóval hivatalosan is eldőlt, hogy ebben Cruise a tökösebb akciósztár.

A műsor elején előkerül az a bizonyos fotó is, amin Will Smith, Martin Lawrence, Eddie Murphy és Wesley Snipes közösen szerepel. Ez ugyebár a Tyler Perry stúdióban készült, ahol az egyik duó a Bad Boys 3-at, míg a másik az Amerikába jöttem második felvonását forgatta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás