promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brad Pitt totál be volt szívva a Harcosok klubja premierjén
Borítókép:  Regency Enterprises/Fox
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze nem egyedül, mivel Edward Norton is beszállt a mókába.

Leonardo DiCaprio és Brad Pitt mostanság elég sokat interjúzgat a Volt egyszer egy… Hollywood miatt, ami három Golden Globe-díjat tudott begyűjteni. Pitt a legjobb férfi mellékszereplőnek járó elismerést hozta el, míg Quentin Tarantino nyert a forgatókönyvvel, a film pedig a legjobb vígjáték és/vagy zenés film kategóriában diadalmaskodott.

A színész duó imádta a közös munkát, és többnyire interjúkat is közösen adnak, amikből Marc Maron podcastjesikerült az egyik legjobban. Itt DiCapriót már kiveséztük, aki tréfásan arról mesélt, hogy tíz év elmúltával még mindig nem érti igazán az Eredetet.

Most azonban Brad Pittről is ideje elővenni egy szaftos sztorit, aki az egyik legkultikusabb filmjéről, vagyis a Harcosok klubjáról, pontosabban annak premierjéről mesélt. A Velencei Filmfesztiválon egy éjféli vetítésre ültek be filmbéli színésztársával, Edward Nortonnal, akivel elszívtak előtte egy kis zöldet. Ez kellett is, mivel nagyon sznob közönség előtt zajlott a premier, de legalább Pitték röhögtek a saját poénjaikon, amiről a következőket mondta:

„Eszünkbe jutott Nortonnal, hogy el kellene szívni egy füves cigit a premier előtt, szóval meg is tettük. A fesztivál fejese mellett kaptunk helyet a páholyban, szóval azért oda kellett figyelni magunkra. Elindult a film, és meg is érkezett az első poén, erre meg síri csend mindenhol. Jön egy újabb poén, és továbbra is mindenki kussban ül. Feliratos vetítés volt, és lehet azért nem jött át annyira a dolog. Ahogy haladt előre a film, mi annál viccesebbnek tartottuk a szituációt Edwarddal, szóval elkezdtünk nevetgetni. Mi voltunk azok a s.ggfejek, akik a háttérben a saját poénjaikon röhögnek.”

Az egész teremben csak Pitt és Norton nevetett a filmen, rajtuk kívül egy árva lélek sem. Persze, ha fű van az emberben, ezt nagyjából képtelenség is egy ilyen szituban visszatartani. Miattuk, vagy alapból a film miatt, de a fesztivál fejese távozott a páholyból.

„Jött Helena Bonham Carter jelenete, amikor azt mondja: »Te jó isten, alsótagozat óta nem keféltem ilyen jót!«. Na, itt a fesztiválos pacák fogta is magát, és lelépett a fenébe. Amúgy is csak végig a fészkelődéssel volt elfoglalva. Nem mondott semmit, csak egyszerűen lelépett. Mi ezen még hangosabban kezdtünk el röhögni, szóval nagyon elvoltunk”

– mondta Pitt.

Valószínűleg ez volt Pitt és Norton egyik legemlékezetesebb premierje, és megnyugodhattak, mert ha nem is vette be a Velencei Filmfesztivál közönségének a gyomra az alkotást, a Harcosok klubja kultuszfilm lett a javából.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás