Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Január végén érkezik Adam Sandler thrillere a Netflixre - előzetes

Január végén érkezik Adam Sandler thrillere a Netflixre - előzetes

Zene, Film & Kultúra

Január végén érkezik Adam Sandler thrillere a Netflixre - előzetes

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 10:40

A Csiszolatlan gyémántban Sandler nagyon nem lesz vicceskedő kedvében.

Sandler mostanság el volt foglalva a Netflixes vígjátékokkal, de a Safdie testvérek kedvéért ismét beleállt egy komoly alakításba. Tény, hogy jobban szeret a komikus univerzumban maradni, azonban iszonyatosan jól állnak neki az ilyen karakterek. Talán túlságosan megterheli ez, nem tudom, de ha akarja, nagyon oda tudja tenni magát.

A színész legutóbb a 2017-es Noah Baumbach filmben, a The Meyerowitz Stories-ban játszott nagyon nagyot. Most ezt bőven le fogja pipálni, sőt, egyes kritikusok, akik látták az Uncut Gems-t a fesztiválokon, még az Oscar-jelölést sem zárják ki. Ez nemsokára kiderül.

A nagy nevettető most egy Howard Ratner nevű karakter bőrébe bújik bele, aki ékszerkereskedő, de a profitja nagyját inkább jobb szereti szerencsejátékokon elszórni. Ebből is lesz a slamasztika, mivel aki belekerül az ördögi körbe, hát az már nagyon nehezen keveredik ki onnan. Jönnek a tartozások, és az a bizonyos padló is egyre közelebb kerül Ratnerhez.

A Safdie testvérek a drámaiságot a saját képi világukkal emelik megint a maximumra, szóval sem Sandler alakítására, sem a hangulatra nem lesz panasz.

A Csiszolatlan gyémánt január 31-én debütál a Netflixen.

Borítókép: A24 Films/Netflix